Villiketut – Warkaus JK Vehkalammella keskiviikkona kello 19:30

26.08.2014

villiketut-huima_2014-08-13

JJK:n reservijoukkue Villiketut pelaa keskiviikkoiltana Vehkalammella, kun Warkaus JK saapuu vieraaksi kello 19:30 alkaen. Alun perin ottelu piti pelata Hippoksella, mutta sateisen sään myötä peli on siirretty Vehkalammelle.

Muutaman voitottoman ottelun putki katkesi viime perjantaina, kun Kettulauma haki täydet pisteet Joensuusta JoPS:n kaaduttua 2-4-lukemin. Maalinteossa tuolloin onnistuivat Antti Maltsin kertaalleen ja Panu Väliaho kahdesti, yksi osuma merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi.

Edustusjoukkueen tavoin ovat Villiketutkin tukevasti sarjan keskikastissa, sijoitus tällä hetkellä neljäs. FC Vaajakoski kärjessä on viittä vaille varmistanut lohkovoiton ja sitä kautta nousun Kakkoseen, Huima puolestaan on miltei yhtä varmasti matkalla kohti Nelosta. Kettulaumalla puolestaan on parisenkymmentä pistettä matkaa molempiin.

Nyt Villiketut lähtevät hakemaan lisää täytettä pistepussiinsa varkautelaisten vieraidensa kustannuksella. Useiden jyväskyläläispelaajienkin edustama Warkaus JK joutui luopumaan paikastaan Kakkosessa kesken kauden 2012 ja on nyt tekemässä nousua takaisin ylemmille sarjatasoille. Tällä hetkellä Warkaus JK on sarjassa alemmassa keskikastissa kymmenen pistettä Villikettujen takana.

Kolmonen: Villiketut – Warkaus JK, keskiviikkona 27.8. kello 19:30, Vehkalampi 2