Vantaalta jälleen komea voitto sarjakärjestä

08.08.2015

2015-08-08 20.09.07

JJK otti jo viidennen kerran voiton sarjakärjestä kaatamalla PK-35:n Arjan Goljahanpoorin kahdella maalilla 0-2.

Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan tasaista vääntöä. JJK joutui kuitenkin tekemään kaksi vaihtoa kolhujen takia: vajaan puolen tunnin kohdalla kentän joutui jättämään Jasin Abahassine, hetki ennen taukoa taas Mikko Manninen. Kentälle tulivat Arjan Goljahanpoor ja Aleksis Lehtonen.

Etenkin kotijoukkue sai avausjaksolla erikoistilanteita, mutta JJK selvitti ne varmasti ja niiden lisäksi erityisen pahoja paikkoja ei juuri nähty. Robert Taylor oli yllättää maaliltaan ulos tulleen PK-vahti Miikka Häkkisen hieman ennen taukoa, mutta kaukokokeilu tipahti vieraiden harmiksi vain maalin katolle.

Toisen jakson alussa kotijoukkue painosti alussa ja Janne Korhonen puolustuksineen sai paiskia kunnolla töitä pitääkseen lukemat nollissa.

70. minuutilla vierasjoukkue iski kuitenkin TPS-ottelun tavoin kesken kotijoukkueen painostuksen. Arjan Goljahanpoorille aukeni vetopaikka ja laituri sivalsi upean vedon ohi Häkkisen vieden vierasjoukkueen riemukkaasti 0-1-johtoon!

Kymmenen minuutin päästä sama mies iski vielä toistamiseen näppärän kuvion päätteeksi ja Arjanin kahdella osumalla pisteet lähtivät Keski-Suomeen!

Seuraavan kerran JJK on pistejahdissa ensi lauantaina 15.8., kun AC Oulu saapuu Harjulle Kettupaitojen vieraaksi.

PK-35 - JJK 0-2 (0-0)

0-1 70' Arjan Goljahanpoor

0-2 80' Goljahanpoor

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Joona Itkonen, Matti Lähitie (v) (75' Severi Vielma), Antto Tapaninen, Honar Abdi; Iiro Järvinen (v); Jasin Abahassine (28' Arjan Goljahanpoor), Robert Taylor, Janne Kuhmonen, Mikko Manninen (c) (v) (45' Aleksis Lehtonen); Antto Hilska.

Vaihdossa: Teppo Marttinen, Saku Leppänen, Aleksis Lehtonen (45'), Aram Hasanzada, Jarkko Kosunen, Arjan Goljahanpoor (28'), Severi Vielma (75').