Kausari-ilta torstaina, lauantaina Harjulle vieraaksi AC Oulu

10.08.2015

15082015-jjk-acoulu-ottelumainos-www

Startanneella viikolla hemmotellaan etenkin kausikorttilaisia!

JJK karisti keskiviikkona kärsityn FC Jazz-tappion nopeasti mielestään ja palasi voittokantaan välittömästi hakemalla lauantaina komean pistepotin sarjakärki PK-35:lta Arjan Goljahanpoorin kahdella maalilla.

Seuraavaksi Kettulauma on tulessa jälleen kotikentällään, kun vieraaksi saapuu AC Oulu ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella. Luvassa on jälleen kerran kutkuttava ottelu, sillä takkuilevan alun jälkeen oululaiset ovat saaneet pelinsä kulkemaan ja ero kärkinelikkoon on kuroutunut jo neljään pisteeseen.

JJK:n ja AC Oulun kauden ensimmäinen kohtaaminen on siirretty pelattavaksi syyskuun lopulla, joten siihen asti molemmilla on muihin verrattuna yksi ottelu vähemmän tilillään.

Keskimaan perheottelu

Otteluisäntänä lauantaina toimii Keskimaa ja perheteema on ottelussa vahvasti läsnä. Keskimaa kutsuu otteluun 50 ensimmäistä perhettä S-etukortilla, lisäksi perheen pienimpiä viihdyttää viime kaudelta tuttu Manun ongintapiste ja myös Kettukirppis tekee paluun – heti porttien auettua klo 16 voi siis tulla tekemään löytöjä menneiden kausien peliasuista.

Torstaina erityinen ilta kausikorttilaisille

Ennen viikon huipentavaa kotiottelua on kausikorttilaisille luvassa rento tapahtuma Shakerissa. Torstaina klo 18 alkavassa tilaisuudessa on mahdollisuus tulla kuuntelemaan kuulumisia niin joukkueen kuin toimistonkin puolelta – luvassa on siis rentoa jutustelua ja yhdessäoloa!

Yksityiskausikorttilaisille on lähtenyt viime viikolla sähköpostitse kutsu tapahtumaan, joten jos kutsua ei virtuaaliseen postilaatikkoon ole tipahtanut ja epäilet, että yhteystietosi eivät ole ajan tasalla, ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteen Henna Lahtiselle osoitteeseen henna@jjk.fi!

kausari-ilta-shaker-13082015