Valmistautuminen kauteen 2016 saatu vauhtiin

02.12.2015

vehkalampi-testit-20151130

Lomat on vietetty ja talven treenikausi saatu käyntiin!

Niin joukkue kuin toimiston väkikin vietti kesälomiaan marraskuu aikana. Nyt marraskuiset lomat on lomailtu ja vauhtiin on saatu niin joulukuu kuin talvinen arkiaherruskin.

Talven treenikausi on jalkapalloilijoille tunnetusti kovaa työtä – etenkin kettulaumassa, jonka kova fyysinen kunto hankitaan talven aikana kuntosalilla, lenkkipoluilla ja treenikentällä. Viime kauden osalta ansaitusti vuoden valmentajana palkittu Antti Luhta piiskaakin Juha Pasojan apuna kettuja jälleen kovaan kuntoon ensi kautta varten!

Treenirupeama aloitettiin testipäivillä, jotka kertoivat valmentajalle, missä lomien jälkeen mennään.

– Ihan hyvältä tulokset näyttivät, ei suurempia yllätyksiä. Ja jos olikin, niin lähinnä positiiviseen suuntaan, tuumi Pasoja testien jälkeen.

vehkalampi-testit-301115

Vielä aikaa edullisille kausikorttiostoksille

Tulevan kauden kausikortit ovat vielä joulukuun ajan myynnissä edullisempaan tarjoushintaan – ne löydät näppärästi Kettukaupasta! Kausikortti on mitä loistavin joululahjaidea kaikille kettuperheen ystäville ja verkkokaupastamme löytyy muitakin mainioita lahjaideoita futisihmisille: tuore Kettulakenteri tai -reppu ilahduttaa varmasti saajaansa!

Joulua edeltävän viikon lopulla myös JJK:n toimistolla on luvassa glögihetki ja avoimien ovien päivät. Tuolloin kaikki ovat tervetulleita jouluostoksille tai vain nauttimaan glögiä ja vaihtamaan kuulumisia!

Kausikortti2016_banneri_0311