Vaajakosken valloitus jatkuu – sunnuntaina vieraaksi PS Kemi

12.08.2017

20170813-JJK-PSKEMI-ottelumainos-www-eiotteluisantaa

JJK päättää kahden ottelun viikkonsa isännöimällä sunnuntaina PS Kemiä Vaajakoskella.

JJK pelaa Harjun kenttäremontin viivästyksen vuoksi kolmannenkin kotiottelunsa Vaajakoskella. Kentän vaihdoksen myötä myös ottelun alkamisaikaa aikaistettiin ja ottelu vihelletään käyntiin klo 17. Käytännön infoa otteluun löydät täältä!

Pisteet tasattiin joukkueiden välillä myös alkukesästä, kun JJK vieraili PS Kemin luona. Filip Valencic vei ensin isännät johtoon tykittämällä vapaapotkun maaliin, puolen tunnin tietämillä, mutta Gaël Etock kuittasi tilanteen tasoihin miltei saman tien. Valencicin tie vei kesän siirtoikkunassa HJK:hon, Etock sen sijaan ihastuttaa kettukannattajia edelleen!

Viimeksi Etock ihastutti edellisviikon lauantaina Tampereella, kun JJK vieraili Ilveksen luona ennen reissuaan Kuopioon. Etock iski kauniilla vaparimaalilla JJK:n johtoon – kettulauma joutui kuitenkin poistumaan tyhjin käpälin, kun Ilves nollasi komean johto-osuman ja nousi 2-1-voittoon.

Torstaina KuPS oli vahvast niskan päällä, mutta JJK taisteli hyvin ja piti keltamustat pitkään nollilla. Vasta vaihtomies Ats Purje sai rikottua kuparisen 69.minuutilla.

– Olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja peli-ilmeeseen, kaikki laittoivat itsensä todella likoon kentällä. Muoto pysyi puolustussuuntaan pääosin hyvänä, mutta kun se alkoi rakoilla, sai KuPS luotua vaarallisia paikkoja – ja sellaisesta tilanteesta pelin ainoa maalikin tuli, päävalmentaja Juha Pasoja ruotii.

– Ei tehdä onneksi enää yhtä paljon ratkaisevia virheitä kuin alkukaudella, mutta edelleen on parannettavaa – ennen kaikkea kommunikaatiossa. Kuopiossa Teppo (Marttinen) oli erittäin hyvä siinä, miten hän ohjasi peliä. Vastaavanlainen puhuminen kentällä kun tarttuisi muihinkin alakerran pelaajiin, tekisi se heidän ja sen myötä koko joukkueen pelistä paljon helpompaa.

2017-07-31_jjk-rops_0131

JJK joutuikin puolustuskannalle välillä pitkiksi hetkiksi ja kaivatut hengähdyshetket omassa päässä olivat ajoin kortilla. Hengähdys vaatisi pallon pitämistä.

– Pallollinen peli jäi heikoksi ja kaikkein paras paikka saatiin vasta aivan lopussa, lisäajalla. Siihen voi kuitenkin olla tyytyväinen, että taisteltiin aivan loppuun asti ja tehtiin siitä otteluna hyvä ja KuPS:lle vaikea. Tästä jopa paikalliset kiittelivät pelin jälkeen, Pasoja naurahtaa.

Sunnuntaina odotettavissa on varsin erilainen ottelu.

– KuPS on ollut vahvassa vireessä ja peli oli vieraskentällä tekonurmella, joka on meille vieraampi alusta ja vaikka kierrätettiin vähän kokoonpanoa, saatiin kuitenkin pidettyä peli pitkään nollilla ja luotua joitain paikkojakin. Pallollinen peli tuleekin varmasti paranemaan paljon nyt, kun saadaan PS Kemi vastaan kotikentällä, jo tutuksi tulleella Vaajakosken nurmella.

– Sen myötä tullaan varmasti luomaan nyt enemmän paikkojakin. Pitää kuitenkin olla tarkkana – tyhmiä pallonmenetyksiä ei saa tulla, sillä kemiläiset ovat hyviä kääntämään peliä nopeasti, heillä on siihen hyviä pelaajia. Etenkin laidat ovat vaaralliset. Luottavaisena voi kuitenkin lähteä sunnuntaihin!

PS Kemi tasasi keskiviikkona kotonaan Ilveksen kanssa pisteet maalittomalla tasapelillä ja sitä ennen taas VPS:n kanssa Vaasassa vaiheikkaan ottelun päätteeksi lopulta 3-3-lukemin. Nyt tavoitteena on, että kolmas kerta toden sanoo Kettupaidoille Vaajakoskella ja tällä kertaa kotijoukkue juhlivat ottelun päätteeksi voittoa!

Linkilla-ilmaiseksi-pskemi-wwwbanneri