Uutiset / 2010 / Joukkue harjoittelee terveenä

16.03.2010

JJK:n joukkue valmistautuu kauteen poikkeuksellisen suotuisassa tilanteessa – kaikki pelaajat ovat tällä hetkellä mukana harjoitusvahvuudessa. Pitkäaikaispotilaina alkutalven viettäneistä Jarkko Okkonen on jo pelannut kaksi ottelua, Mihaly Szerovay on selkävaivojensa jälkeen taas terveen kirjoissa ja Tuomas Latikkakin sai lääkäriltä luvan osallistua joukkueharjoituksiin.

 

– Täydellä miehityksellä mennään, mikä on erittäin positiivinen asia. Varmaan osuutensa on harjoittelun suunnitelmallisuudessakin, vammat vähenevät kun ei mennä millään osa-alueella yli. Pelaajat ovat juuri niin hyvässä kunnossa kuin tässä vaiheessa pitääkin, JJK:n valmentaja Jori Särkkä sanoo.

 

Isossa kuvassa harjoittelu keskittyy samojen päävalmentaja Martosen rakentamiin pelillisiin teeseihin: syöttöpeliin, pelin rytmittämiseen, pelirohkeuteen. Pelatuista otteluista kuitenkin ammennetaan mausteita mukaan.

 

– Isot linjat seuraavat mukana koko ajan, mutta pelit ovat isoja mittareita. Esimerkiksi TamU-pelissä ensimmäinen puoliaika pelattiin erinomaista jalkapalloa, juuri sitä mitä halutaankin. Toisella jaksolla vastustajan prässi aiheutti ongelmia ja siihen yritetään löytää ratkaisuja tämän viikon harjoituksissa, Särkkä havainnollistaa