Uutiset / 2009 / Tappio napapiirillä. RoPS parempi lukemin 2-1 (2-1)

01.07.2009

”45 vuotta futiksessa ja yksi katkerimmista tappioista. Kyllä on bussissa hiljaista porukkaa”, aloittaa valmentaja Matti Lahtinen juuri kärsityn häviön jälkeen.”

”RoPS teki meille saman minkä Honka oli juuri tehnyt RoPSille. Itse pelistä niin 1. puoliaika oli melko tasaista vääntöä, hienokseltaan RoPSin hallintaa mutta oli meilläkin paikkoja. 2. puoliaika olikin sitten varsinainen trilleri. 52. minuutilla RoPSin maalivahti Kwonille sattui kömmähdys kun hän otti pallon käteensä rankkarialueen ulkopuolla ja siitä punainen ja ulos. Yritettiin painaa ylivoimalla mutta RoPS hyökkäsikin rohkeasti ja 1 v 1 tilanteessa Paija joutui repimään RoPS hyökkääjän nurin ja samantien Paijalle punainen kortti ja pallo pilkulle. 1-1.” , jatkaa Lahtinen.

Tämän jälkeen JJK:n peli sekosi hieman mutta yrittäminen palkittiin lopulta kaksi minuuttiia ennen varsinaisen peliajan päättymistä kun Tommi Kari syötti Namille rangaistusalueen sisään ja Nam viimeisteli tasoituksen.

”Alkoi näyttää tasurilta mutta sitten 2 minuuttia yli täyden ajan tuli iso puolustusvirhe ja Musonda pääsi yksin läpi ja tuikkasi pallon Misin haaroista sisään. Se oli sitten siinä. Mut ei auta, päätä pystyyn ja lauantaina Tamun vieraaksi ja 3 pistettä jaossa.  Jos jotain positiivista haetaan niin yleisvire oli jo parempi kuin aikaisemmissa vieraspeleissä ja Patrick Poutiainen teki vahvan debyytin avaukseen ja esiintyi miehekkäin ottein pelaten täydet minuutit.” päättää Lahtinen.

JJK: Szerovay, Sinisalo, Paija, Viren, Latikka, Poutiainen, Tuomanen , Kari, Sund (Abahassine), Lahtinen, Nam

Kuva: Jukka Sinisalo palkittiin ottelun jälkeen  yhdellä IL-leijonanalla