Uutiset / 2009 / Tähtitarhatapahtuma peruttu – leirille oli valittu 4 JJK:n pelaajaa

06.11.2009

Tähtitarhatapahtuma peruttu influenssaepidemian takia.

Ensi viikoksi 16.–19.11.2009 Eerikkilän Urheiluopistolle suunniteltu Tähtitarhatapahtuma on päätetty perua lukuisten sairaustapausten takia.

Yksimielinen päätös Tähtitarhatapahtumaan oli valittu 72 1994–1995-syntynyttä poikaa ympäri Suomea. Viikon aikana tehdyn kartoituksen perusteella on ilmennyt, että useat tapahtumaan valitut pelaajat ovat olleet tämän viikon aikana sairaita tai heidän lähipiirissään on ollut sairastapauksia. Tämän vuoksi neljän päivän leiriä ei kannata järjestää.

– Ensinnäkään emme saisi tapahtumasta sen urheilullista hyötyä irti. Jos pelaaja on ollut tällä viikolla sairas, ei hän pysty ensi viikolla harjoittelemaan täysipainoisesti neljää päivää. Toiseksi pahimmassa tapauksessa tauti olisi voinut ruveta leviämään leiriläisten kesken, perusteli liittovalmentaja Lars Mosander syitä tapahtuman peruuttamiselle.

Päätös tapahtuman peruuttamisesta tehtiin yksimielisesti valmentajien sekä lääkärin kanssa.

Leiriläisten oli tarkoitus majoittua urheiluopistolla neljän hengen huoneissa ja kuudentoista hengen soluissa. Useat vanhemmat olivat huolestuneita lapsensa lähettämisestä tapahtumaan.

Nyt peruuntunut Tähtitarhatapahtuma järjestetään uudestaan ensi vuoden puolella myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Leirille kutsutaan samat pelaajat kuin peruutetullekin leirille.

Tapahtumaan oli valittu 72 lupausta, joiden joukossa on neljä JJK:n pelaajaa.
JJK:sta oli tapahtumaan valittu JJK:n B-nuorissa pelaava Janne Kuhmonen(-94) sekä JJK Juniorien C-nuorissa pelaavat maalivahdit Ville Viljala, ja Jiri Koski sekä Miika Blomqvist(-95). Lisäksi tapahtumaan olivat varasijoilla Topi Järvinen(-94) ja Honar Abdi(-95).  

Tähtitarhatapahtumaan valitut pelaajat ja ohjelma:
 http://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/alle_21-v_pojat/alueet_ja_talentit/

fcjjk.com