Uutiset / 2009 / Mistä on kysymys? JJK myy opiskelijoille kausikortteja vasta nyt

20.03.2009

JJK on myynyt 150 euron hintaisia, pääkatsomopaikkaan oikeuttavia kausikortteja marraskuun lopusta lähtien. Seura ilmoitti kuitenkin torstaina, että myyntiin tulee myös opiskelijoille tarkoitettuja 95 euron hintaisia kausikortteja. Opiskelijakausikortilla pääsee seuraamaan otteluita päätykatsomoon tai niin sanottuun aurinkokatsomoon Harjun takasuoralle.

Minkä takia opiskelijakausikortit tulivat vasta nyt myyntiin, JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen?

– Nyt varmistui, että kaupunki toimittaa 600 lisäpaikkaa toiseen päätyyn, eli meillä on nyt kapasiteettia myydä jonkinlaista katsomoa. Pääkatsomossa on 1 500 paikkaa, emmekä siksi uskaltaneet myydä lisäkausikortteja ennen kuin tiedettiin katsomokapasiteetin olevan riittävä.

Jos opiskelija on ehtinyt jo ostaa kausikortin pääkatsomoon, onko hänellä mahdollisuus vielä vaihtaa halvempaan kausikorttiin?

– Enää ei pysty vaihtamaan. Pääkatsomokausikortissa on kuitenkin se etu, että on numeroitu paikka ja katettu katsomo. Opiskelijakausikortti oikeuttaa vain pääsyyn alueelle.

Mikä on Harjun katsojakapasiteetti ensi kaudelle?

– Kaiken kaikkiaan 3 100-3 500. 600 paikkaa tulee päätyyn ja 500 aurinkokatsomoon. Pääkatsomossa on lisäksi kattamattomia paikkoja.

Joko viime viikolla paljastuneet ongelmat kausikorttien tilauksissa ovat ratkenneet?

– Me olimme siinä vähän yliaktiivisia, sillä nämä puuttuvat tilaukset olivatkin meillä listoilla ja me saimme ne kaikki hoidettua käden käänteessä. Siinä ei oikeastaan ollut kuin kymmenkunta, joille laitoimme kortin saman tien maanantaina postiin. Nyt kaikilla on kortti, jotka ovat sen tilanneet.

www.ksml.fi / Janne Arola 20.3.2009