Uutiset / 2009 / Matti Lahtinen päätti hienon valmentajauransa hyvillä mielin

27.10.2009

Sunnuntaina päättynyt JJK:n historiallinen ensimmäinen Veikkausliigakausi päätti myös samalla pitkän päivätyön JJK-perheessä tehneen Matti Lahtisen valmentajauran. Suomen Palloliiton puheenjohtajan Pekka Hämäläisen tervehdys Matti Lahtiselle ja JJK:n mahtavan kotiyleisön seisaaltaan antamat suosionsoitukset JJK-konkarille, tekivät tilanteesta ikimuistoisen.

”Nyt voin väistyä valmentajan tehtävistä sivuun hyvillä mielin kun Veikkausliiga- paikkakin onnistuttiin säilyttämään. Samalla ympyrä sulkeutuu koska tulin Keski-Suomeen HJK:n SM-sarjajoukkueesta 1978 ja poistun valmennuskuvioista myös pääsarjasta”, Matti Lahtinen totesi onnellisena.

”Nykypäivän liigapalloilun ja siviilityön yhdistäminen on erittäin haasteellista, välillä jopa melko raskastakin. Iso kiitos kuuluu kotijoukoille eli Pia-vaimolle ja kolmelle pojalle jotka ovat olleet myös seuran aktiivisia kannattajia”, Matti kiittää kotijoukkojaan.

Valmennuhommista johtoportaaseen?

”Lopettamispäätökseni koskee jokapäiväiväistä valmennustyötä. Mikäli jotain haasteellisia muita jalkapalloon liittyviä töitä on tarjolla niin harkitsen niitä varmasti kyllä mielelläni. Eli verkkarit vaihtuvat kenties pikkutakkiin. Jalkapallo on aina ollut ja tulee aina varmasti myös olemaankin tärkeä osa elämääni ja eräänlainen elämäntapa, josta ei edes halua päästä kokonaan eroon”, Lahtinen jatkaa.

”Sydämelliset kiitokset koko JJK:n organisaatiolle. Seurassa on ollut aina hienoa toimia ja uskon seuralla olevan hyvä tulevaisuus edessään, kun vain kovaa työntekoa jatketaan joka sektorilla”, Lahtinen ennustaa.

”Haluan lämpimästi kiittää kaikkia jalkapalloihmisiä menneistä vuosista. Samalla haluan toivottaa teidät jälleen ensi vuonna tervetulleiksi kannustamaan JJK:ta Harjulle Veikkausliigassa!”

fcjjk.com