Uutiset / 2009 / JJK:n B-nuorille taistelupisteet Oulusta – joukkue jatkaa tappioitta

26.04.2009

JJK:n B-nuorten viikonloppu oli täydellinen kun joukkue vieraili sunnuntaina Oulussa Tervareiden vieraana, perjantain RoPS-kotivoiton jälkeen. Joukkue nousi ottelussa lopulta 1-2 (0-0) vierasvoittoon ja näin JJK jatkaa Ykkösen C-lohkon piikkipaikalla tappioitta.

”Nousu tappioasemasta voittoon kovassa taistelupelissä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joukkueen tahtotilasta tällä hetkellä”, JJK:n valmentaja Mika Järvinen kertoi pelin jälkeen. ”Täysi pistepotti kolmesta ensimmäisestä sarjapelistä vahvistaa joukkueen uskoa omaan tekemiseen ja tästä on hyvä jatkaa marssia eteenpäin ja kohti ensi sunnuntain kotipeliä”, Järvinen päätti.

Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen Tervarit siirtyi 1-0 johtoon kun joukkue iski heti jakson alkuun pikaisen osuman. JJK tuli tasoihin 62. minuutilla Changiz Firoozin onnistuessa. Riemukkaan voittomaalin iski Mikko Hiltunen 70. minuutilla.