Uutiset / 2009 / JJK Akatemialle tappio – KPV Akatemia voittoon 2-3 (0-1) numeroin

22.11.2009

JJK Akatemia jatkoi Talenttiakatemioiden SM-sarjan C-lohkon otteluita lauantaina kotiottelulla Vehkalammella. Nuorella joukkueella pelannut JJK esiintyi jälleen energisesti mutta pari puolustuspään nukahdusta käänsi ottelun lopulta kokkolalaisille.

JJK nousi toisen jakson alun kahdella komealla maalilla vielä 2-1 johtoon kun Mikko Hiltunen ja Miikka Lahtinen onnistuivat maalinteossa. KPV vei kuitenkin lopulta pisteet Kokkolaan 2-3 loppunumeroin kun joukkue iski maalit 69. ja 85. minuutilla JJK:n verkkoon.

”Pääsimme otteluun mukaan tahmean alun jälkeen ja joukkueella oli parikin hyvää saumaa iskeä ottelulle lopullinen niitti. Kokonaissuoritukseme oli tänään liian epätasainen mutta saimme nuorelle joukkueelle tass lisää hyvää kokemusta”, JJK:n valmentaja Jori Särkkä analysoi ottelun jälkeen.