Uutiset / 2009 / Jarkko Okkonen palaa liigaan JJK:n paidassa

20.11.2009

JJK:n liigaryhmä vahvistui vielä yhdellä merkittävällä pelaajavahvistuksella viikon päätteeksi kun seura teki 2-vuotisen sopimuksen keskuspuolustaja Jarkko Okkosen (32) kanssa.

Okkosella on takanaan pitkä ja menestyksekäs jakso Valkeakosken Hakan väreissä sillä Hakan luottotopparina Okkonen pelasi yhteensä 11 kautta ja 232 ottelua. Hän ehti voittaa Hakassa 4 Suomen mestaruutta ja 2 Cup mestaruutta.

Okkonen keskittyi kaudella 2009 opiskeluihin ja työharjoitteluun Veikkaus Oy:ssa ja peliminuutit jäivät Valkeakosken Koskenpoikien edustamiseen Kolmosessa. Okkonen on valmistunut Jyväskylän yliopistosta liikuntatieden maisteriksi ja hän on asunut jo vuosia Jyväskylässä.

”On tosi hienoa että saatiin joukkueeseen 100 % jyväskyläläinen huippupelaaja joka oli jo aiemmin Pasojan topparipari Hakan menestysvuosina”, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toeaa.

”Olemme tehneet kuluvan viikon aikana päävalmentajamme haluamat neljä pelaajahankintaa eli onnistuimme markkinoilla hyvin. Nyt keskitymme täysillä kausikorttikauppaan ja yhteistyökumppaneiden hankintaan ja kevättalvella tarkistamme kokonaistilanteemme eli tarvitsemmeko joukkueeseen lisää vahvistuksia. Asiaan vaikuttaa myös oleellisesti se että miten hyvin keskisuomalaiset urheilun ystävät ja yritysmaailma tulevat reagoimaan satsauksiimme ja ovat sitoutuneet JJK:n toimintaan”, Vesalainen kertoo.

fcjjk.com