Uutiset / 2009 / ENNAKKO: JJK-ROPS Harjulla 14.5. klo 18.30

12.05.2009

Harjulla pelissä avausvoitto

JJK saa vastaansa RoPSin torstaina. Molemmilla joukkueilla on vielä voittotili avaamatta. RoPS pitää perää veikkausliigassa yhden pisteen saldollaan, kotijoukkue JJK on napannnut kolmesta pelistä pisteen enemmän.

JJK:lla on alla melankolinen matka Kuopiosta, RoPS puolestaan otti pataan napapiirillä tuhrittuaan jälleen pilkun MIFK:iä vastaan.

JJK aikoo näyttää Harjulla, että se pystyy huomattavasti parempaan peliin, kuin mitä Kuopiossa nähtiin. Ryhtiliike lähtee paremmasta valmistautumisesta.

– KuPS-peli osoitti sen, ettei me 95 prosenttisella suorituksella pärjätä kenellekään. Meillä pitää olla aina sata lasissa, JJK:n valmentaja Ville Priha tähdentää.

– Prosessi on kesken. Meillä on kokemattomia pelaajia ja me vielä opetellaan sitä, mitä kunnon valmistautuminen vaatii jokaiseen otteluun. Pelaajien pitää keskittyä siihen että ne saa irti itsestään parhaansa joka pelissä.

ManU tai RoPS, aivan sama

Monen mielestä RoPS-pelillä on erityistä painoarvoa, koska joukkueiden on ennakkoon povattu taistelevan samoista sijoista. Kolme pistettä itselle ja kolme pois päävastustajalta saattaa nousta kauden lopussa todella arvoonsa. Prihan mukaan sellaisia asemia otteluun on turha maalailla.

– Me valmistaudutaan jokaiseen otteluun samalla kaavalla, oli vastassa RoPS tai ManU.

JJK ei aio ottaa otteluun ennakkosuosikin viittaa. Prihalta satelee kehuja rovaniemeläisille.

– RoPS on taitava erityisesti yksilötasolla. RoPSissa on paljon teknisesti taitavia pelaajia, ja ne ovat vahvoja nimenomaan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Meidän pitää olla tosi tarkkana niiden kanssa – ylimääräistä tilaa ei saa antaa senttiäkään.

– RoPSin joukkupuolustuksessa saattaa kuitenkin piillä iskun paikka.

270 minuuttia ilman maalia ei mairittele. Torstaina Priha haluaa nähdä JJK:lta suoraviivaista peliä, jossa on roimasti asennetta.

– Meidän täytyy edelleen terävöittää hyökkäyspelaamista. Tärkeää on painaa vastustajan maalille nälkäisemmin ja röyhkeämmin, että me pystytään aiheuttamaan hankaluuksia vastustajan puolustajille.

– KuPS-pelin lepsuiluun ei ole varaa. Jos et ole täysin valmis peliin, niin siellä sattuu asioita, joita ei tule, kun sä oot täysin valmis peliin. Tässä pelissä joka jätkän pitää mennä sata lasissa, Priha pyörittelee.

JJK:lta ovat torstaina sivussa Teemu Pulkkinen, Lee Ho Jin ja Antto Tapaninen.

fcjjk.com