Uutiset / 2009 / KuPS vei pisteet Vänärillä 2-0 lukemin

10.05.2009

Kotijoukkue KuPS saalisti ensimmäisen voittonsa Väinölänniemellä kun savolaiset kaatoivat Väli-Suomen herruusottelussa JJK:n maalein 2-0 (1-0).

”Ensimmäisellä puoajallalla ei saatu taistelutahtoa kaivettua ihan siinä mittakaavassa esille mitä olisin odottanut”, kommentoi valmentaja Matti Lahtinen taistelun tauottua. Ottelun alkupuoli eteni melko tasaisissa merkeissä aina 28. minuutille asti jolloin Miikka Ilon 50 metrin syöttö tipahti JJK:n puolustuslinjan taakse ja lievä kommunikointivirhe puolustuksessa kostautui ja Pele Koljonen pääsi helposti siirtämään pallon maaliin.

Toisella jaksolla parempaa peliä

”Kopissa käytiin puoliajalla asioita läpi ja kentälle tultiin eri ilmeellä kuin alussa. Toisella puoliajalla maalipaikkoja tulikin enemmän ja olisimme voineet ihan hyvin jopa johtaa peliä”, Lahtinen jatkoi. Kova hyökkäysinto kuitenkin kostautui kun Ilja Venäläinen laukoi hienon maalin ohi Misin. Tasuri olisi ollut lähempänä totuutta. Mutta nyt näin. Meillä täytyy joka pelissä olla koko ajan 110 % lasissa. Pienemmällä vauhdilla tässä sarjassa ei pärjätä. Harjulta haetaan sitten vahvalla ilmeellä torstaina 3 pistettä. Maalitili on myös saatava auki silloin”, Lahtinen päätti.