Uutiset / 2008 / JJK Keski-Suomi Oy – Olli Virta panostaa yhteiseen hyvään

20.10.2008

Kun JJK päätti Ykkösen kautensa täysosumaan eli nousuun Veikkausliigaan, pääsevät pelaajat hengähtämään hetkeksi ja nauttimaan upeasta saavutuksesta. Seuran toimistolla toiminta jatkuu ja seuraava haaste ja samalla mahdollisuus on saada yhtiöittämisasialle myös hyvä lopputulos.

JJK Keski-Suomi Oy:n suunnattu osakeanti päättyy 31.10.2008. Anti on päässyt hyvään vauhtiin ja sarjakauden päätyttyä lauantaina seuran voimavarat kohdennetaan täysimääräisesti annin loppuunsaattamiseen.

Olli Virta näytti oivallista esimerkkiä merkinnällään

JJK sai viikonloppuna mukavan yhteydenoton kun tuttu jyväskyläläinen, Olli Virta halusi kantaa kortensa kekoon. ”Halusin lähteä mukaan koska ajattelen näin voivani vaikuttaa yhteiseen hyvään. Pienistä puroista syntyy suuri joki ja pienetkin panostukset (5.000 tai 10.000 €) ovat tässä asiassa merkityksellisä”, 50.000 €uron merkinnän tehnyt Virta toteaa.

”Minulle on tärkeää tunne että olen mukana. Jalkapallolla on nyt positiivista nostetta ja kyse on näin myös sijoituksesta, ei lahjoituksesta. Minun kaltaisijani ihmisiä on varmasti useita muitakin Keski-Suomessa ja toivon heidänkin lähtevän antiin myös mukaan”, Virta kannustaa.

fcjjk.com