Uutiset / 2008 / JJK ja AC Oulu kierroksen huippuottelussa

12.09.2008

Ykkösen 21. kierroksen ottelu JJK-AC Oulu pelataan lauantaina Harjun stadionilla. Kevätkierroksen vastaava ottelu päättyi Oulussa oululaisten 2-1 kotivoittoon ja sarjan loppusuoran käynnistyessä JJK hakee revanssia Oulusta, sarjan tärkeimmällä hetkellä.

”Edessä on kova peli. Vastustaja on hyvä joka toisaalta hyökkää nopeasti selustaan mutta samanaikaisesti puolustaa organisoidusti ja prässää vahvasti”, JJK-luotsi Ville Priha (alakuva) analysoi AC Oulun vahvuuksia.

”JJK on hyvin valmistautunut tärkeään otteluun ja olemme hyvässä iskussa. Ottelun ainoana tavoitteenamme on voitto”, Priha jatkaa.

Juha Malisen (ylh.) valmentama AC Oulu on pelannut kolme ottelua peräkkäin ilman voittoa kun taas JJK on pystynyt kahteen peräkkäiseen voittoon, Torniossa ja Helsingissä.

AC Oulu koki pahan takaiskun edellisessä Jippo-ottelussa kun joukkueen toppari Juho Meriläinen loukkasi nilkkansa niin pahasti että tämän kauden pelit on pelattu.

Matti Salkojärvi sivussa loppukauden

Myös JJK:n leirissä koettiin viikolla ikävä loukkaantuminen kun joukkueen toinen maalivahti Matti Salkojärvi teloi polvensa harjoituksissa niin että polvi operoidaan ja Salkojärven kausi on ohi.

JJK-AC Oulu lauantaina Harjun stadionilla klo 15.00 – Tervetuloa!

Lisää ottelusta: www.acoulu.fi/fi/uutiset/view/1221229153.html

fcjjk.com