Uutiset / 2008 / JJK hakee kotivoittoa rohkealla hyökkäyspelillä

19.09.2008

JJK kohtaa lauantaina Ykkösen 22. kierroksen ottelussa Harjun Stadionilla tutun vieraan Joensuusta kun mainion vireen löytänyt Jippo yrittää nostaa peräkkäisten tappiottomien otteluiden määrän jo kymmeneen kotijoukkueen kustannuksella.

Kun JJK voitti kolme peräkkäistä kotiottelua (Atlantis, VIFK ja KPV) heinä-elokuun vaihteessa puhtaasti maalierolla 7-0, näytti JJK:n kokonaistilanne kehittyvän hyvään suuntaan, varsinkin kun vieraspelaaminen on ollut hyvällä tasolla koko kauden ajan.

Kotitaika oli ohi kuitenkin nopeasti. Seuraavat kolme kotiottelua (GrIFK, KäPa ja AC Oulu) toivat vain vaivaisen pisteen ja ainoastaan edelleen jatkunut hulppea vierasvire on pitänyt JJK:n edelleen vahvasti mukana nousutaistossa. Kun kotiotteluita on jäljellä vielä kolme niin onko nyt taas uuden kolmen tasokkaan kotiottelun vuoro?

”Me tarvitsemme kolme pistettä ja ne aiotaan myös huomenna ottaa. Jippo on tuttu ja kova joukkue. Kokoonpanoomme tulee pieniä muutoksia edelliseen otteluun verrattuna”, JJK-luotsi Ville Priha toteaa ennen ottelua.

”Voitto tulee yhtenäisellä puolustamisella ja ennenkaikkea rohkealla hyökkäyspelillä”, Priha kertoo joukkueen aikomuksista.

fcjjk.com