Uutiset / 2008 / JJK hakee jatkoa hyvälle vireelle sunnuntaina TPV:n kustannuksella

04.07.2008

JJK löysi viime sunnuntaina hyvän ilmeen tekemiseensä kun joukkue haki Joensuusta täyden pistepotin hyvän esityksen jälkeen selvin 0-5 -numeroin. JJK jatkaa Ykkösen kamppailuita sunnuntaina Harjulla kun 10. kierroksen otteluun saapuu vastustajaksi TPV Tampereelta.

”Meillä on hyvä peli takana ja sama vire yritetään säilyttää myös sunnuntaina”, JJK-luotsi Ville Priha toteaa.

”Jippo yritti hyökätä aktiivisesti Joensuussa mutta uskon että TPV tulee peliin varovaisemmin, vetäytyen ja puolustaen. Emme ole tällaisessa tilanteessa onnistuneet aivan parhaalla tavalla vielä alkukaudesta”, Priha jatkaa.

”Koko joukkue onnistui Joensuussa hyvin. Myös Ady nosti tasoaan hyvään suuntaan Tornio-pelin jälkeen ja TPV-matsista ei lähdetä hakemaan mitään muuta kuin voittoa”, Priha päättää.

JJK pääsee TPV-kamppailuun parhaalla kokoonpanollaan sillä kukaan pelaajista ei ole pelikiellossa ja sairastuvallakin on hiljaista. Toipilaista Tuomas Latikka (akillesjänne) on jo harjoitellut joukkueen mukana ja Teemu Pulkkinen (akillesjänne) päässee aloittamaan harjoittelun leikkauksen jäljiltä maanantaina 14.7. Ainoastaan Niko Markkulan tilanne on enää hankalampi koska Markkulalla saattaa olla edessään operaatio jolla akillesjännevammaa yritetään parannella.

JJK aloittaa sunnuntaisen TPV-ottelun jälkeen viikon mittaisen tauon ja joukkue palaa tositoimiin maanantaina 14.7. kun saman viikon sunnuntaina kohdataan 11. kierroksen ottelussa Viikingit vieraissa.

fcjjk.com