Uutiset / 2008 / Harju täyttyy 13.9. – AC Oulu-pelin ennakkolipunmyynti käynnissä

04.09.2008

Erittäin mielenkiintoinen kauden 2008 Ykkönen on edennyt ratkaisukamppailuihin kun joukkueilla on jäljellä vielä 7-8 ottelua. JJK ja AC Oulu ovat tällä hetkellä tiukimmin kisaamassa sarjan kakkospaikasta mutta kaikki sarjasijoitukset ovat toki tarjolla vielä useammalle joukkueelle.

JJK pelaa seuraavan kotiottelunsa Harjun stadionilla lauantaina 13.9. klo 15.00 alkaen. JJK:n vastustajaksi saapuu erittäin mielenkiintoinen vieras kun Juha Malisen luotsaama AC Oulu saapuu kierroksen huippukamppailuun. Ottelun panokset ovat kovat kun joukkueet hakevat parempia asemia kilpailtaessa sekä suorasta liiganoususta että liigakarsintapaikasta.

Oulu-ottelun ennakkolipunmyynti on käynnissä useassa ennakkolipunmyyntipisteessä. Oulu-kamppailussa ja myöhemmin pelattavassa Viikingit-ottelussa aikuisten pääsylipun hinta on 12 € kun ennakosta ostettuna lipun saa 10 eurolla. Oulu-ottelun ennakkolipunmyynti kestää torstaihin 11.9. saakka. Muiden lippujen (lapset, opiskelijat jne.) hinnat ovat samalla tasolla kuten normaaleissa sarjaotteluisssa.

Voit ostaa ennakkolippusi maanantaiaamusta alkaen Intersport Tourulasta, Grand Star Cafesta, Kioski Keskipisteeltä, Matsi Barista tai urheiluravintola Cheersistä.

JJK vierailee ennen Oulu-ottelua vielä vieraskamppailussa Torniossa lauantaina 6.9. jonne joukkue matkustaa jo perjantai-illaksi. AC Oulu kohtaa ennen JJK-matsia Jipon kotikentällään.

fcjjk.com