Uutiset / 2007 / TPV ja JJK jakoivat pisteet tasaisessa kamppailussa

27.05.2007

JJK jatkoi tappiottomia vierasotteluitaan vierailtuaan Tammelan Stadionilla TPV:n vieraana. JJK aloitti ottelun hienoisella hallinnalla mutta huippuvaarallisiin maalintekopaikkoihin ei joukkue ottelun alussa päässyt. 23. minuutilla Juha Veijosen keskityksestä Tommi Kari haki avausosumaa puskullaan. 33. minuutilla Pekko Kotamäki tykitti tulisesti 25 metristä mutta pallo osui tolppaan. Tasainen ensimmäinen jakso päättyi isäntien 1-0 johtoon. Mikko Mäkelä haastoi Jukka Sinisalon rangaistusalueen rajalla ja Mäkelän sijoitus toi kotijohdon.

Toiselle jaksolle kentälle vaihdettu Matti Lähitie piristi JJK:n peliä. Vierasjoukkue hallitsi hienokseltaan. Tasoitusmaali syntyi nopeasti jakson alkuun 48. minuutilla. Lähitie käynnisti hyökkäyksen ja pallo ajautui lopulta Tommi Karille jonka sisäteräsijoitus tasoitti kamppailun. TPV loi 53. ja 60. minuutilla huippupaikat itselleen mutta tolppa ja Matti Salkojärven huippupelastus yläkulmasta estivät kotijohdon. 85. minuutilla Vesa-Matti Alhonen laukoi vielä mainiosti mutta pallo ajautui yläriman kautta yli maalin.

”Ottelu oli tasainen ja hyvävauhtinen ja onnistuimme toisella jaksolla parantamaan otettamme selvästi. Pystymme myös pelaamaan parempaa jalkapalloa kun olosuhteet ovat kelvolliset”, Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen. ”Hallintamme olisi voinut tuoda voitonkin mutta TPV:llä oli myös omat vaaralliset paikkansa, joten 1-1 -tasapeli on varsin oikeutettu lopputulos”, Lahtinen mietti.

Kuva: Matti Lähitie alkaa olla hyvässä kunnossa pitkän poissaolon jälkeen. Keskikenttäpelaaja piristi JJK:n peliä toisella jaksolla.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Sinisalo, Lehtonen, Latikka, Kotamäki, Veijonen (46 min Lähitie), Järvinen, Pulkkinen (70 min Alhonen), Kari ja Wusu (87 min Karlstedt).