Uutiset / 2007 / Juho Luukkosen ja JJK:n tiet eroavat – Unkarista täydennystä

17.08.2007

 

JJK ja Juho Luukkonen ovat purkaneet tänään yhteisymmäryksessä mikkeliläislähtöisen maalivahdin pelaajasopimuksen. Luukkonen esitti sopimuksen purkamista sillä pelaajan työkiireet ja motivaatio-ongelmat tekivät asian ajankohtaisesti.

Juho Luukkonen oli erittäin tärkeässä roolissa edellisellä kaudella 2006 kun JJK varmisti Kakkosen A-lohkon mestaruuden ja nousun Ykköseen kaudelle 2007. Kuluvalla kaudella Luukkonen on kärsinyt harjoituskauden alusta lähtien mm. selkäongelmista ja joukkueen torjuntavastuun on ottanut luotettavalla tavalla JJK:n oma kasvatti Matti Salkojärvi.

Toisena maalivahtina Luukkosen vetäytymisen jälkeen jatkaa niinikään seuran oma kasvatti Sami Myllymäki. Salkojärvi ja Myllymäki ovat erittäin osaavissa käsissä sillä veräjänvartijoiden valmennuksesta vastaa valtakunnan paras maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

JJK saamassa loppukaudeksi täydennystä Unkarista

JJK:n maalivahtitilanne monipuolistunee elokuun lopussa kun Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen tiedekuntaan saapuu parin vuoden opiskelujaksolle maalivahti Unkarista. Mihaly Szerovay (25) on pelannut viime vuosina (2004-2006) 60 ottelua Unkarin toiseksi ylimmällä sarjatasolla BKV Eloren joukkueessa ja ollut viimeksi lainasopimuksella Espanjassa kevään 2007.

fcjjk.com