Uutiset / 2007 / JJK:n värikäs viikko huipentuu RoPS-JJK -otteluun

15.02.2007

 

JJK-perhe on saanut kokea kuluneen viikon aikana mukavia hetkiä kun eri joukkueet ovat olleet ”tulessa” menestyksekkäällä tavalla.

Ma 09.7.
JJK Akatemia aloittaa Eerikkilässä kuuden joukkueen Talenttiakatemioiden lopputurnuksen. Ilkka Hyvärisen ja Anssi Leinon valmentama joukkue tavoittelee JJK:n ensimmäisessä finaaliturnauksessa mitalia.

Ti 10.7.
JJK Akatemia aloittaa lopputurnauksen voitokkaasti kun Kooteepee Akatemia kaatuu avausottelussa 2-0 Zakaria Abahassinen maaleilla.

Ke 11.7.
Kovassa kunnossa oleva MyPa tietää JJK:n yllätysvalmiuden Suomen Cupissa. ”Pääsemme hienoon tunnelmaan ja Harju pullistelee varmasti. Kotijoukkue on huumassa tällä hetkellä ja meidän pitää olla tarkkana. JJK on ehtinyt jo järjestää yllätyksiä”, MyPan päävalmentaja Ilkka Mäkelä muistuttaa.

JJK Akatemia hakee finaalipaikkaa HJK Akatemiaa vastaan mutta jää niukasti pronssipeliin niukan 2-3 -tappion jälkeen.

To 12.7.
JJK järjestää taas Suomen Cupin yllätyksen kaatamalla MyPan 7. kierroksen ottelussa jatkoajan jälkeen 2-0. Maalintekijöinä Vesa-Matti Alhonen ja Teemu Pulkkinen. Harjulla yleisöä peräti 3.378.

JJK Akatemia voittaa SM-pronssia kaatamalla loppuottelussa Pirkanmaa Akatemian selvin 3-0 numeroin. JJK:n maalintekijät Patrick Poutiainen, Khyam Aftab ja Kristian Lahtinen.

Pe 13.7.
JJK:n Cup-menestys ja Jyväskylässä vallitseva futisbuumi saa runsaasti huomiota medioissa. ”Täytyy myöntää että oli huikea jalkapallotapahtuma. Varmasti yksi kaikkien aikojen peleistä mitä Jyväskylässä on koskaan pelattu. Molemmilla oli paljon tilanteita, ennätysyleisö ja dramaattinen loppu”, MyPa-luotsi Ilkka Mäkelä luonnehti.

La 14.7.
Mika Järvisen ja Paul Taylorin valmentama JJK:n D-12 -joukkue eteni Helsinki Cupin loppuotteluun hienojen alkusarja- ja jatko-otteluiden päätteeksi. HJK on finaalissa JJK:ta niukasti parempi 1-0 maalein.

fcjjk.com