Uutiset / 2007 / JJK:n nuoret hakivat sunnuntaina kolme vierasvoittoa

21.05.2007

JJK:n nuorten joukkueet juhlivat Suomen Palloliiton 100-vuotistaivalta sunnuntaina voittoisissa merkeissä kun A- ja B-nuoret vierailivat SM-karsintasarjan otteluissaan Kotkassa ja Mikkelissä ja B:n Ykkösen joukkue Kokkolassa.

A-SM FC KooTeePee-JJK  0-1
”Joukkueena voitamme tai häviämme, joukkue voitti tänään, olimme joukkueena parempi, ihan mahtava taistelu pojilta” A-nuorten valmentaja Tom Nevanpää kiitteli ottelun jälkeen joukkuettaan.
Ottelun ainoan maalin teki Sampo Ojala Joni Kinnusen syötöstä, kun ottelua oli pelattu 66 minuuttia. JJK:n A-nuorten seuraava ottelu on Hippoksella ensi lauantaina 26.5. klo 16.00. Vieraaksi tulee Lahden Reipas.

B-SM MP-JJK 0-3
”Ensimmäinen puoliaika oli hermostunutta peliä, sitten alettiin pelaamaan omilla vahvuuksilla, maata pitkin”, totesi tyytyväinen valmentaja Matti Silvennoinen. JJK:n maalit tekivät Jasin Abahassine (2) ja Morte Hafas. Seuraava ottelu on lauantaina 26.5. klo 12.30, vastustajana on TP-Seinäjoki.

B Ykkönen GBK-JJK 0-2
JJK:n B-nuoret pelasivat kauden parhaan ottelunsa Ykkösen Pohjoislohkon ottelussa Kokkolassa GBK:ta vastaan. JJK oli erityisesti ottelun ensimmäisellä puoliajalla selvästi terävämpi joukkue ja veikin sen nimiinsä Eero Markkasen ja Mikko Pietilän maaleilla 2-0. Paikkoja oli useampaankin maaliin, eikä GBK pystynytluomaan käytännössä yhtään vaarallista tilannetta. JJK:n voimakas prässipeli toimi toisellakin jaksolla eikä GBK päässyt vaarallisiin tilanteisiin.

”Pojilta selkeästi kauden paras esitys, lähes kaikki toimi kuten oli suunniteltukin. Erityisen hienoa oli, että oma pallollinen peli oli aivan toista luokkaa kuin kauden aikaisemmisssa otteluissa. Koko joukkueelle vaihtomiehiä myöten suuri plussa”, valmentaja Pekka Olsbo kiitteli joukkuettaan hienon esityksen jälkeen.