Uutiset / 2007 / JJK:n A- ja B-nuorille kotitappiot

26.05.2007

JJK:n A-ja B-nuorten SM-karsintasarjan joukkueet pelasivat lauantaina kotiottelut Hippoksella.

B-nuoret kohtasivat ensin TP-Seinäjoen
Nuoren joukkueen kokemus ja kypsyys vaihtelee otteluiden välillä liikaa ja sen saivat B-nuoret taas tänään kokea. Vierasjoukkue TP-Seinäjoki haki pisteet Hippokselta 0-2 (0-2) lukemin.

”Seinäjoki prässäsi korkealta ja agreessiivisesti. He rikkoivat meidän pelinrakentelun ja pääsivät näin hallitsemaan peliä. Lisäksi he olivat parempia kaksinkamppailussa ja haalarihommat maistuivat heille, toisin kuin kotijoukkeelle”, JJK:n valmennusjohto totesi pelin jälkeen. 0-1 maali tuli vapaapotkusta ja 0-2 pallonmenetyksestä omalla kenttäpuoliskolla, minkä vastustaja hyödynsi.

Toista puoliaikaa mentiinkin täysin JJK:n tahdissa. ”Muutettiin ryhmitystä ja pistettiin kova prässi päälle. Maalintekopaikkoja oli jopa voittoonkin asti, mutta ei vain osuttu kehikkoon”, JJK-luotsi Matti Silvennoinen harmitteli.  Joukkueen parhaimmistoa olivat tänään vaihdosta sisään tulleet Joona Ala-Porkkunen ja Anssi Ahonen. ”Pojat pelasivat sillä asenteella ja sykkeellä, mitä koko joukkueelta tulee tulevaisuudessa löytyä. Puoliaikojen välinen ero oli taas kuin yöllä ja päivällä”, Silvennoinen päätti.

A-nuorille 0-1 tappio Reipasta vastaan
Iltapäivällä JJK:n A-nuoret jatkovat vähän samaan tyyliin kuin B-nuoret aiemmin päivällä. FC Reipas haki pisteet lukemin 0-1 (0-0). Eroavaisuus oli siinä, että tässä ottelussa kotijoukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja vielä toisen alkuakin. JJK:lla oli avausjaksolla muutama todella maukas maalintekopaikka, joista olisi pitänyt ottelu ratkaista. Myös Reippaalla oli omat paikkansa, mutta maalivahti Sami Myllymäki peitti mainiosti yritykset ja piti kotijoukkuetta pelissä mukana.

Vierasjoukkue teki maalinsa kun ottelua oli pelattu 53 minuuttia. Simo Siivonen sai pallon JJK:n puolustuslinjan taakse, eikä Myllymäki maalissa voinut sijoitukselle mitään. Maali lamaannuttu kotijoukkueen. ”Vielä saatiin muutama vetopaikka, mutta aika hampaamattomia oltiin. Tälläisellä toisen jakson esityksellä emme voita ketään tässä sarjassa”,  kotijoukkueen valmentaja Tom Nevanpää kommentoi ottelun jälkeen.

Timi Lahti siirtyy Hakaan
JJK:n A-ja B- nuorissa tänä keväänä pelannut Timi Lahti siirtyy Valkeakosken Hakaan. JJK kiittää Timiä palveluksistaan ja toivottaa onnea matkaan.

JJK:n B-nuorten kokoonpano:
Kairaluoma – Veija – Lahti – Piili (Haara-Hiltunen 70) – Oikarinen – Soininen(Alaporkkunen 41) – Poutiainen – Lamberg (Hatni 73) – Nykänen (Maltsin 41) – Hafas (Ahonen 60) – Abahassine.

JJK:n A-nuorten kokoonpano:
Myllymäki – Kari – Janatuinen – Saukkonen – Suoniemi (Kastarinen 81) – Tapaninen (Kivelä 63) – Aftab – Ojala (Torkkell 60) – Markkula (Lahtinen 63) – Abahasinne – Laitinen (Kautto 35).