Uutiset / 2007 / JJK-TPS TORSTAINA: TPS-leirissä tiedetään JJK:n vaarallisuus

06.06.2007

 

TPS:n päävalmentaja Mixu Paatelainen vie joukkonsa torstaina Jyväskylään tavoittelemaan paikkaa Suomen Cupin 6. kierrokselle. Kotijoukkue JJK puolestaan kyttää jättiyllätystä muutenkin mainion alkukautensa kruunuksi.

Ennen maaottelutaukoa suorastaan murskaavaan vireeseen äitynyt TPS on asettanut myös Suomen Cupin menestyksen arvojärjestyksessään korkealle.

– Me osallistumme Suomen Cupiin tavoitteenamme sen voitto, TPS-luotsi kiteyttää.

TPS:hän pisteli ennen taukoa kiivaassa tahdissa nippuun niin FC Lahden, AC Oulun kuin VPS:nkin yhteismaalierolla 11-3. Viime viikon ottelutauko tuli kuitenkin kuin tilauksesta.

– Viime viikolla saimme ansaitsemaamme lepoa, mutta harjoittelimme viikon puolessa välissä kovaa, Paatelainen kertoo.

Helppoa ottelua ei TPS:lle ole kuitenkaan tiedossa, sillä sarjanousija JJK on parkkeerannut tukevasti Ykkösen kärkikastiin ja joukkueen tähtäin on lähivuosina Veikkausliigassa.

– JJK on Ykkösen kärkipään joukkueita, eikä meillä ole missään nimessä varaa minkäänlaiseen aliarviointiin. Jyväskylässä on hyvä buumi päällä ja siellä tehdään laadukasta juniorityötä, Paatelainen muistuttaa.

Totta, sillä JJK on ainoa joukkue helsinkiläis- ja turkulaisjoukkueiden lisäksi, jolla on joukkueet sekä A- että B-poikien SM-karsinnassa.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat torstaina pelikiellossa oleva Mika Ääritalo sekä alle 21-vuotiaiden maajoukkueen EM-karsintaottelua Tanskassa keskiviikkona pelaavat Kasper Hämäläinen ja Sami Rähmönen.

– Aion antaa myös sellaisille pelaajille peliminuutteja, jotka eivät ole saaneet niin paljon peliaikaa Veikkausliigassa. Meidän on pakko saada peliaikaa kaikille, sillä tästä eteenpäin mennään kahden ottelun viikkotahdilla ja myös loukkaantumisiin on varauduttu, Paatelainen perustelee.

www.fc.tps.fi / fcjjk.com