Uutiset / 2007 / JJK nuorilla voittoisa viikonloppu.

01.04.2007

JJK:n A- ja B- nuoret pelasivat viikonloppuna 4 ottelua, joista saldona oli 3 voittoa ja yksi tasapeli.

Lauantaina ensin JJK B 2, joka pelaa Ykkösen pohjoislohkossa voitti Vehkalammella samassa lohkossa pelaavan PK-37:n (Iisalmi) 3-2.
Kotijoukkueen maalit viimeisteli Antti Neuvonen, Mikko Hiltunen ja Eero Markkanen.
Päivän toisessa ottelussa SM-sarja joukkueiden kohtaamisessa JJK ”pöllytti” Mikkelin Palloilijoita 6-0 (3-0) lukemin. Ensimmäisen maalin teki Miika Nykänen, toisen Jasin Abahassine ja loput neljä maalia viimeisteli Morteza Hafas.

Sunnuntaina voitto ja tasapeli.
JJK:n A-nuoret kohtasivat kotiottelussa FC Hakan A-nuoret. Kotijoukkue hallitsi varsinkin ensimmäisen puoliajan tapahtumia, mutta puoliajalle mentiin 0-0 lukemissa. Toisen puoliajan alussa Jukka-Pekka Laitinen teki molemmat JJK:n maalit. Ensimmäisen hän puski Khyam Aftabin vapaapotkun jälkitilanteesta ja toiseen hänet vapautti Zakaria Abahassine.
JJK:n B:n SM-sarjassa pelaava joukkue pelasi toisen viikonlopun ottelunsa sunnuntaina Pirkkahallissa TPV:n kanssa 2-2 taspelin. Molemmat JJK:n maalit teki Jasin Abahassine. Joukkue jaksoi hyvin kahtena peräkkäisenä päivänä taistella voitosta.