Uutiset / 2007 / JJK Juniorit -94 kansainväliseen turnaukseen Saksaan

18.05.2007

 

JJK Junioreiden 94 -joukkue lähtee kovaan kansainväliseen ”Celler Junior Masters 2007” -jalkapalloturnaukseen. Turnaus pelataan 2-3.6.2007 Cellen kaupungissa Saksassa. Turnaus on kutsuturnaus D13 -ikäluokan pojille. Turnaukseen osallistuu yhteensä 36 joukkuetta jotka on jaettu kuuteen 6 joukkueen lohkoon. Joukkueet tulevat 15 eri maasta. Suomesta turnaukseen on kutsuttu JJK:n lisäksi FC Honka Espoosta.

Lohko V3

Borussia Mönchengladbach (GER)
SV Werder Bremen (GER)
MTV Eintracht Celle (GER)
Malmö FF (SWE)
Olympique Marseille (FRA)
JJK (FIN)

JJK 94 -joukkue on osallistunut koviin kotimaisiin turnauksiin ja on menestynyt niissä varsin hyvin. Näissä turnauksissa on kohdattu myös kansainvälisiä joukkueita Ruotsista, Venäjältä, Virosta ja Latviasta. Joukkue kuuluu Suomessa ikäluokkansa kärkijoukkueisiin.

Saksan turnaus on joukkueen ensimmäinen ulkomainen turnaus. Joukkue lähtee Saksaan iloisin mielin nauttimaan huippujoukkueiden kohtaamisesta sekä hakemaan kansainvälistä jalkapallo-oppia ja kokemusta. Matkan aikana pyritään lisäksi luomaan kontakteja kansainvälisiin joukkueisiin jotta myös jatkossa tällaiset tapahtumat olisivat mahdollisia JJK:n joukkueille.

JJK 94 -joukkueeseen kuuluu 19 poikaa. Joukkueen vastuuvalmentajana on Petri Kuhmonen, valmentajina Mika Kiiveri ja Paul Taylor sekä joukkueenjohtajana Simo Huvila.

Lisätiedot turnauksesta: www.celler-junior-masters.de

fcjjk.com