Uutiset / 2007 / JJK-HJK: Ottelussa useita erikoisjärjestelyitä

27.09.2007

 

Tämänpäiväinen Suomen Cupin puolivälieräottelu JJK-HJK saa ihmiset runsain joukoin liikkeelle ja vielä hieman tavallisesta poikkeavaan aikaan.

Koska ottelun alkamisaika on jo klo 16.30, on katsojien tärkeää ottaa poikkeava alkamisaika huomioon myös normaalin keskusta-alueen neljän ruuhkankin takia. Harjun stadionille kannattaa saapua nauttimaan ”harvinaisesta herkusta” jo hyvissä ajoin ja varmistaa samalle itselleen mieleinen katsomopaikka.

Pysäköinti

HIPPOS – Jos olet menossa JJK:n ottelun jälkeen Hippokselle JYP-HIFK-otteluun (18.30), kannattaa auto pysäköidä jo valmiiksi ennen JJK-HJK-ottelua Hippokselle. Kävelymatka Harjulta Hippokselle kestää n. 10 minuuttia ja JJK on järjestänyt lisäksi bussikuljetukset ottelun jälkeen Harjulta Hippokselle. Myös takseja saatavilla Harjun pääportilla ottelun jälkeen (rajoitetusti).

SEPÄNAUKIO ja VIITANIEMEN URHEILUPUISTON P-ALUE – Alueilla tarjolla rajallisesti paikkoja, varsinkin kun koulujen pysäköinti ajoittuu torstaina hieman päällekkäin ottelun alla (klo 15.30-16.30).

NORSSIN YLÄASTE – Koulun piha-alue tarjoaa parkkitilaa ottelun ajan, käynti Pitkänkadun ja Oikokadun kautta.

KESKUSTA-ALUE Keskusta-alue tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa Harjun Stadionin vieressä. Kadunvarsipysäköinnin lisäksi käytössäsi ovat lähellä sijaitsevat Torikeskuksen (sisäänajo Yliopistonkadulta torin kulmasta) ja Jyväskeskuksen (sisäänajo Asemakadulta) P-talot. Keskustaan pysäköidessäsi kannattaa hyödyntää tällöin Harjun Stadionin kaupungin puoleista sisääntuloporttia.

JULKISET KULKUVÄLINEET – Käytä ottelupäivänä linja-autoa jos mahdollista. Useat paikallisvuororeitit kulkevat Harjun ohitse.

Huom! Hälytysajoneuvoilla ja muulla liikenteellä on oltava Ihantolantiellä (Stadionin edustalla) esteetön kulku myös ottelutapahtuman aikana. Ihantolantien oikeaan laitaan alhaalta tultaessa ei saa pysäköidä.

Lipunmyynti

ENNAKKOLIPUNMYYNTI – Jatkuu vielä keskiviikkona klo 19.00 saakka. Aikuisten ennakkolipun hinta on 10 € (portilla 12 €). Ennakkoliput myynissä: Intersport Tourula, Grand Star Cafe, Kioski Keskipiste ja Harjun Stadion / JJK toimisto (klo 16.00 asti).

PORTTIMYYNTI – Stadionin portit aukeavat ottelupäivänä klo 14.30 jolloin alkaa myös lipunmyynti.

SISÄÄNTULOPORTIT – Pääkatsomon puolella pääportti ja uusi portti, kaupungin puoleinen portti ja ns. maratonportti takasuoralla.

KATSOMOT – Katettu pääkatsomo, ns. aurinkokatsomo takasuoralla, otteluun siirretyt päätykatsomot (seisomapaikkoja). Lisäksi rajallinen määrä seisomapaikkoja kentän tasolla kenttäalueen kulmissa.

KIOSKIT – 6 erillistä kioskipistettä.

Yritysasiakkaat

YRITYSLIPUT – Voit tiedustella vielä vapaita yrityslippuja ja Klubilippuja => Joni Vesalainen 044-583 1898.

ERIKOIS-VIP – Alkaa Ravintola Vesilinnassa klo 14.00. Tiedustelut => Joni Vesalainen 044-583 1898.

KIOSKILIPUT – Tiedustelut JJK toimisto / Ilkka Hyppönen 0400-545 325.

Erilaiset kortit

FOX CARD – Kaikille keskisuomalaisille alle 18-vuotiaille (4.000) junioripelaajille jaetuilla Fox Card -korteilla ilmainen sisäänpääsy otteluun – tervetuloa!

KAUSI- JA KLUBIKORTIT – JJK tarjoaa kausi- ja klubikorttilaisille JJK-HJK -ottelun ilmaiseksi. JJK Klubi aukeaa klo 15.30.

MUUT KORTIT JA LIPUT – JJK:n Ykkösen yritysliput, erotuomarikortit ja Kuntomaailman kortit eivät voimassa HJK-ottelussa.

JJK TOIVOTTAA KAIKKI KESKISUOMALAISET LÄMPIMÄSTI TERVETULLEIKSI JJK-HJK -OTTELUUN. TEHDÄÄN YHDESSÄ UUSI JA UPEA SUOMEN CUPIN 2000-LUVUN YLEISÖENNÄTYS!

JJK toivottaa myös HJK:n kannattajat tervetulleiksi Harjulle.

fcjjk.com