Uutiset / 2006 / Saken ja Sukrun maaleilla kauden avausvoitto – FC Kuusankoski-JJK 1-2 (0-1).

13.05.2006

JJK:n edustusjoukkue voitti FC Kuusankosken 2-1 vieraskentällä
ja saalisti kauden avauspisteensä. Ottelun avausmaalin teki ensimmäisellä jaksolla Zakaria Abahassine. Puoliajalle siirryttiin vierasjoukkueen 1-0 johdossa. Johto oli ansaittu kenttätapahtumiin nahden. FC Kuusankosken kokenut kapteeni Arto Lautamatti poistettiin kentältä 14 minuutin kohdalla. Toista jaksoa JJK hallitsi entistä selvemmin, mutta FC Kuusankoski pääsi 24 minuutin kohdalla tasoittamaan. Vierasjoukkue siirtyi kuitenkin 2-1 johtoon jo kuuden minuutin päästä tasoituksesta. Maali oli todella komea, Abahassine keskitti ja juuri vaihdosta kentälle tullut Sukru Uzuner ”niittasi” pallon syöksypuskulla verkkoon.

Valmennuspäällikkö Matti Lahtinen oli todella tyytyväinen voittoon ja kolmeen
pisteeseen. ”Loukkaantuneina olivat poissa kokoonpanosta vielä Ville Priha,
Jussi Hakasalo, pelikiellon takia Lassi Lehtonen ja ”sairastuvalla” oleva Pekko Kotamäki, siihen nähden todella hyvä esitys”. JJK:n seuraava ottelu on Harjun Stadionin kauden avausottelu ensi lauantaina 20.5 kun vastustajaksi saapuu Hyvinkään Palloseura.

JJK: Luukkonen-Hannula-Kinnunen-Häkkinen-Latikka-Järvenpää-Veijonen-Järvinen-Katajamäki (70`Uzuner)-Abahassine-Kari.