Uutiset / 2006 / JJK B tärkeään voittoon

13.05.2006

JJK Jyväskylän B-nuoret ottivat lauantaina tärkeän voiton SM-karsintasarjan kotiottelussaan Vehkalammella, kun vieraaksi saapunut FF Jaro taipui lukemin 4-1.
Puoliajalla tilanne oli 2-1. JJK:n maalin teon aloitti jo kahden minuutin pelin jälkeen Khyam Aftab, joka pääsi yllättämään vierasjoukkueen maalivahdin puolesta kentästä lähteneellä ”roikku potkulla”. Toisen maalin viimeisteli joukkueen kapteeni Aku-Jaakko Saukkonen rankkarista, kun Niko Kautto kaadettiin läpiajossa. Jaron pääsi kaventamaan vielä ennen puoliaikaa, kun JJK:n puolustuspää sähläsi pallon vierasjoukkueen hyökkääjälle, jolla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin.
Toisella puoliajalla Jaro sähläsi ensin pallon omaan maaliin ja loppulukemat viimeisteli Niko Kautto, kun oli saanut läpisyötön Venja Sykiäiseltä, joka jatkoi Niila-Ville Laitisen nopean avauksen päällään Nikolle.

JJK:n valmentaja Pertti Kastarinen oli tyytyväinen voittoon:
” Kurinalaista peliä pelattiin. Viikko sitten koettu rökäletappioHJK 9-1) opetti meitä ja kääntyy vielä ”voitoksi” joukkueelle”. Jotain parannettavaakin jäi:”Johtoasemassa pitää myös osata pelata omaa peliä. Mutta pääasia oli voitto, joka tuntuu kuuden pisteen voitolta”, jatkoi Pertti.