Uutiset / 2006 / MPS kaatui 1-3 (1-1) – sarjajohto kasvoi 4 pisteeseen

23.09.2006

JJK vieraili onnistuneesti Tapanilan heikkokuntoisella kentällä MPS:n vieraana. Ottelun panokset olivat kovat silla samaan aikaan Kings yritti kuroa JJK:n kahden pisteen johtoa kiinni Äänekoskella Huiman kustannuksella. JJK lähti otteluun pirteästi ja joukkueelle avautui jo ensiminuuteilla hyvät tekopaikat. 7. minuutilla iski kuitenkin MPS. Ilkka Frimodigin ja Niko Wecksrömin juonimana pallo iskettiin kohti JJK-maalia ja yritystä estäneen Tuomas Latikan päästä pallo löysi JJK-maalin. ”Vaikka MPS iski heti alussa, lähdimme otteluun erittäin päättäväisesti ja omaan tekemiseen uskoen”, Matti Lahtinen (kuva) totesi pelin jälkeen. ”Johtomaali ei aiheuttanut joukkueessa minkäänlaista kipsiä ja joukkue oli selvästi päättänyt hoitaa homman kotiin ja nauttia edelleen sarjajohtajan paikasta. Päättäväinen, hyvä esitys joukkueelta”, Lahtinen iloitsi vieraspisteistä.

JJK loi riittävän määrän maalintekopaikkoja

JJK tuli tasoihin 30. minuutin kohdalla kun Tommi Karin esityöstä Janne Järvinen iski numerot tasoihin. JJK tuli tauolta kentälle nälkäisenä. 48. minuutilla Aki Katajamäki loi maalintekopaikan Jouni Juntuselle joka sijoitti takanurkkaan vierasjohdon 1-2. 75. minuutilla MPS-maalivahti kaatoi vikkelän Tommi Karin ja Jussi Hakasalo iski pilkulta loppunumerot 1-3. JJK loi ottelussa huomattavasti enemmän maalintekopaikkoja kuin MPS joten loppunumerot olivat enemmän kuin oikeutetut pelitapahtumiin nähden.

Kun JJK:n vierasvoiton kanssa samaan aikaan Kings pelasi Äänekoskella maalittoman tasapelin hyvin taistelleen Huiman kanssa, kasvoi JJK:n sarjajohto neljään pisteeseen ennen kolmea viimeistä sarjakierrosta. JJK:n seuraava sarjaottelu pelataan Harjulla lauantaina 30.9. klo 14.00 alkaen kun vastustajaksi saapuu KuPS Akatemia.

JJK: Luukkonen, Latikka, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Juntunen, Hakasalo, Veijonen, Järvinen, Katajamäki ja Kari. Vaihdosta: Sauso, Kelonen ja Himanka.