Uutiset / 2006 / B-nuoret hakivat tasapelin Turusta – voittoakin tarjottiin

23.09.2006

JJK:n B-nuoret matkustivat päivän SM-sarjakamppailussaan Turkuun FC Interin vieraaksi. Ensimmäinen jakso oli JJK:n hienoista hallintaa ja joukkue loikin muutaman maukkaan maalintekopaikan turkulaisten maalille. Kova yritys palkittiin 44. minuutilla kun Khyam Aftab jatkoi päällään pallon Niko Kautolle joka siirsi vieraat 0-1 johtoon läpiajon päätteeksi. Toisen jakson alku oli vielä selkeämmin JJK:n hallintaa. Joukkue rakensi runsaasti maalipaikkoja mutta pelin ratkaisevaa maalia ei onnistuttu kuitenkaan tekemään. Inter hyödynsi JJK:n otteen herpaantumisen 70. minuutilla ja joukkue iski päätösnumeroiksi 1-1. JJK sai luotua vielä Interin tasoituksen jälkeenkin muutaman vaarallisen tilanteen mutta onnetar oli tällä kerralla isäntien puolella. JJK:n esitys oli kuitenkin kokonaisuudessan erittäin hyvä.

JJK:n B-nuoret aloittivat Ykkösen karsinnan voitokkaasti

JJK hakee myös B-nuorten Ykkösen paikkaa kaudelle 2007. Pääosin 1991 ja -90-syntyneistä pojista koostuva JJK:n karsintajoukkue aloitti kolmen joukkueen (JJK, PK-37 ja MiKi) keskinäisen karsinnan voitokkaasti Iisalmessa. Miika Nykänen iski ottelun ainoan maalin hienosti suoraan kulmapotkusta ja näin JJK on askeleen lähempänä Ykkösen paikkaa tulevalle kaudelle.