Uutiset / 2006 / KuPS Akatemia – JJK 3-1.

17.07.2007

Kuopion Palloseuran kakkosjoukkue, KuPS Akatemia voitti JJK:n kotikentällään Magnum Areenalla 3-1. Kotijoukkue aloitti maalinteon jo seitsemän minuutin kohdalla, kun Toni Kouvalainen pääsi yllättämään JJK:n puolustuksen sivurajaheiton jälkitilanteesta. Toisen maalin KuPS teki jo 13 minuutin kohdalla, kun Atik Ismailin poika Pele Koljonen rynni JJK:n puolustuksen läpi ja laittoi pallon sisään yhdellä kosketuksella. Pele palkittiin ansaitusti ottelun parhaana pelaajana, niin vahvaa oli Koljosen esitys läpi ottelun.
KuPS:n molemmat maalit saivat alkunsa JJK:n keskikentän virheistä.
Vierasjoukkueellakin oli omat paikkansa ensimmäisellä puoliajalla, mutta kotijoukkueen kaltainen suoraviivaisuus hyökkäyspäässä puuttui.

Toinen jakso parempaa JJK:ta.
Toinen puoliaika oli vierasjoukkueelta  jo parempaa peliä, mutta lukuunottamatta Tomi Sauson tekemää kavennusmaalia kymmenen minuutin pelin jälkeen vaivasi vieraiijoita tehottumuus ja palloa siirreltiin ratkaisupaikoissa. JJK hallitsi siis selvästi ottelun toista puoliaikaa, josta kertovat mm. ottelun kulmapotkut, 5-12 JJK:lle. Kesken vierasjoukkueen takaa-ajon pääsi KuPS viimeistelemän loppulukemat 3-1 seitsemän minuuttia ennen peliajan päättymistä. JJK paras pelaaja oli ottelussa Jussi Hakasalo (kuva), joka pelasi ensimmäisen sarjaottelunsa kettupaidassa. Myös maalin tehnyt Tomi Sauso osoitti pelimiehen elkeitä kentällä. JJK:n seuraava ottelu on lauantaina, kun joukkue matkaa Käpylän Pallon vieraaksi. Joukkue saa mukaan pelikiellosta vapautuvat Tuomas Latikan ja Miikka Järvenpään, ja toivottavasti sairastuvalta Pekko Kotamäen ja Juha-Matti Häkkisen.