Uutiset / 2006 / JJK:n B-nuoret MyPa-voitolla sarjan viidenneksi

10.06.2006

JJK:n B-nuoret tekivät onnistuneen vierailun B-nuorten SM-karsintasarjassa Myllykoskelle MyPan vieraaksi. JJK:n hyvä puolustuspelaaminen ja tarvittavat maalit toivat ketturyhmälle 0-3 (0-2) voiton ja tärkeät kolme sarjapistettä joiden avulla sarjapaikka syksyn SM-sarjaan on taas lähempänä.

Morteza Hafas tehokas – Saukkonen ja Tapaninen vuoren varmoja

JJK:n ensimmäisen jakson hahmo oli Morteza Hafas kahdella maalillaan. 7. minuutilla hyökkääjä puski pallon MyPa-maaliin tyylikkäästi kulmapotkusta. 38. minuutilla Morteza iski toistamiseen kovan maalinedushässäkän päätteeksi. Toinen jakso oli tiukkaa keskialueen vääntämistä kunnes 72. minuutilla nähtiin ottelun lopullinen ratkaisu MyPa-pelaajan käsivirheen seurauksena. Aku-Jaakko Saukkonen viimeisteli varmasti loppunumerot 0-3 pilkulta

”Joukkueen topparit Aksu Saukkonen ja Antto Tapaninen olivat tänään rautaa ja tietysti Mortezan kaksi maalia olivat hyvä suoritus hyökkääjältä”, valmentaja Matti Silvennoinen iloitsi ottelun jälkeen.