Uutiset / 2006 / JJK:n A-nuoret vierasvoittoon, B-nuorille maaliton tasapeli Helsingissä

21.05.2006

JJK:n A- ja B-nuoret vierailivat viikonloppuna molemmat Helsingissä.
A-nuoret voittivat sunnuntain ottelussa FC POHUn 5-1. B-nuoret pelasivat lauantaina maalittoman tasapelin kun vastustajana oli PK-35.

A-nuorten maalit teki ensimmäisellä puoliajalla Ilari Lintinen ja Ville Vanhala.
Kotijoukkue kavensi toisen puoliajan alussa, mutta JJK varmisti voiton tekemällä vielä 3 maalia. Maalit tekivät Joni Kivelä (2) ja Tuomo Janatuinen.

”Hieno peli pojilta hiekkakentällä, harjoittelimme vain kaksi kertaa hiekalla ennen kauden ainutta hiekkakentällä pelattua peliä”
Voitto nosti JJK:n Itälohkon kakkoseksi. ”Ensi lauantaina on tärkeä ottelu,
kun MPS tulee Hippokselle kotiotteluun”, totesi JJK:n valmentaja Harri Peränen.

B-pojille arvokas vieraspiste.

JJK:n B-poikien valmentaja Pertti Kastarinen arvosti vieraspistettä. ”Heti ottelun jälkeen harmitti, ettei tehty maaleja, mutta vieraspeleistä pistekin on tärkeä. Hävitä ei saa, jos aikoo säilyä sarjassa”. Ensi lauantaina on B-nuorillakin kotiottelu. Vastustajaksi saapuva TP-Seinäjoki on sarjassa kakkosena. Ottelu alkaa klo 13.30 Hippoksella.