Uutiset / 2006 / JJK:lle komea kotivoitto – Gnistan kaatui 5-1 (3-0)

30.07.2006

JJK:n Helsingissä löytynyt mainio vire jatkui Harjun stadionilla kun joukkue esittäytyi yli kuukauden jälkeen taas kotiyleisölleen. JJK otti toisen peräkkäisen voiton mikä on ollut harvinaista herkkua JJK:lle tähänastisessa sarjassa. Illan Gnistan -ottelu päätti samalla sarjan ensimmäisen puolikkaan JJK:n osalta, eikä joukkue olisi voinut tehdä sitä juuri hienommalla tavalla.

1-0 (13 min.). Aki Katajamäki (kuva) pelasi Janne Hannulan oikealta laidalta hyvään vauhtiin ja Hannula käytti häikäilemättä hyväkseen Gnistan-maalivahdin epäröinnin tykittämällä pallon etukulmasta sisään.
2-0 (23. min). Janne Järvinen keskitti oikealta pallon matalana maalin eteen jossa Tomi Sauso jatkaa pallon ”takajalallaan” näppärästi Aki Katajamäelle. Katajamäki sijoittaa hallitusti pallon takanurkaan.
3-0 (29. min). Pekko Kotamäen antamasta kulmapotkusta Lassi Lehtonen kurottaa pallon päällään Sausolle joka jatkaa pelivälineen Gnistan-maaliin. Sauso on tehnyt maalin kolmessa ottelussa peräkkäin.
3-1 (64. min). Gnistan hyödyntää JJK:n suvantovaiheen. Ville Mannila tykittää vapaapotkusta kavennuksen.
4-1 (73. min). Janne Järvinen lähettää oikealta keskityksen Gnistan-maalille. Pallo ajautuu 8 pelaajan ruuhkaan jossa vahvan paluun kentille tehnyt Jussi Hakasalo iskee palloon kiinni nälkäisimmin ja kärkituikkaus löytää helsinkiläismaalin.
5-1 (93. min). Hyvän ottelun pelannut Aki Katajamäki pelaa pallon täysin vapaana olleelle Tommi Karille joka sijoittaa hallitusti loppunumerot 5-1.

Valmentajan kommentti: Ensimmäinen jakson esitys oli erittäin hyvä koko joukkueelta. Toisen jakson alussa joukkueen ote herpaantui jostain kumman syystä mutta 4-1 -maalimme oli onneksi lopullinen niitti ottelulle (Ville Priha).

JJK: Luukkonen, Latikka, Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Veijonen (Kelonen), Katajamäki, Järvinen (Abahassine), Hakasalo, Kotamäki ja Sauso (Kari).