Uutiset / 2006 / JJK menetti hyvän otteensa Kuopiossa

07.09.2006

JJK:n kärkikamppailu Kuopiossa Kingsin vieraana alkoi hyvin. JJK kontrolloi peliä avausjaksolla mainiosti ja Kingsin aikainen oma maali vankisti vierailijoiden asemia jakson edetessä. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan pystynyt luomaan avausjaksolla kovin vaarallisia maalintekopaikkoja ja näin tauolle siirryttiin JJK:n 0-1 taukojohdossa.

Toinenkin jakso alkoi edelleen hyvin JJK:n kontrollissa mutta tilanne muuttui lopulta yllättäen. Kings pelasi lyhyen kulman ja JJK-maalille suunnattu keskitys löysi lopulta maaliverkon Kings-pelaajan puskusta. Tasoituksen jälkeen JJK:lle avautui loistopaikka siirtyä ottelussa jälleen johtoon. Aki Katajamäki pelattiin täysin avopaikkaan kahdestaan maalivahdin kanssa mutta kova laukaus ajautui niukasti maalin yli. Kingsin ottelun toinen maalipaikka johti 62. minuutilla 2-1 -maaliin kun Kings-hyökkääjä iski pallon JJK-maaliin läpiajon päätteeksi.

73. minuutilla ottelun kelvollisesti viheltäneelle tuomari Juha-Matti Kanniaiselle tuli ottelun musta hetki kun kaikki keskuskentän katsojat näkivät Kings-rikkeen reilusti rankkarialueen sisällä tapahtuneeksi, toi Kanniainen pallon käsittämättömästi vapaapotkun arvoisesti takaisin rangaistusalueen rajalle. JJK ei onnistunut loppuminuuteilla saamaan aikaiseksi enää mitään vaarallisempaa ja näin Kings kirjasi itselleen kaikki 3 sarjapistettä. JJK jatkaa tappiosta huolimatta sarjajohdossa kun joukkueella on Kakkosen A-lohkossa pelaamatta viisi ottelua.

JJK: Luukkonen, Hannula, Häkkinen, Lehtonen, Latikka, Hakasalo, Järvinen, Veijonen, Juntunen, Katajamäki ja Kari, Vaihdosta: Himanka ja Sauso.