Tommi Mäkinen uskoo Harjun ek:n kääntyvän kotijoukkueelle

22.07.2011

Nelinkertainen rallin maailmanmestari Tommi Mäkinen kaasuttaa tänä sunnuntaina pelattavassa JJK vs. TPS -kamppailussa vahvasti kotijoukkueen tallissa.

-Upea juttu kun JJK:lla mennyt kausi hienosti. Toivotaan ja toki myös uskotaan vahvasti että sama meno jatkuu aina tuonne maaliviivalle saakka, Mäkinen kartoittaa nuottejaan jyväskyläisjalkapallon tähän astisesta liigakaudesta.

Vaikka Tommi onkin tullut tutuksi lähinnä ratin takaa ja luonut käsittämättömän menestyksekkään kansainvälisen uran ralliautoilijana, on jalkapallo ollut aina lähellä hänen sydäntään ja autourheilun ohella ehdoton lempilaji.

-Tuli sitä palloa itsekin pelattua suhteellisen tiiviisti aina siihen asti kun aika ei vain enää riittänyt useampaan urheilulajiin. Nykyiselläänkin kaiken kiireen keskellä kyllä sitä aina seuraa miten pallo on pomppinut ja tietysti etenkin JJK:n meno kiinnostaa.

JJK:n sunnuntainen vastustaja TPS ei tunnetusti ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta Mäkinen pitää silti selvänä että kotijoukkue kuittaa pohja-ajan myös tällä Harjun ek:lla.

– Meno on ollut sen verta vakuuttavaa, että eiköhän peli pääty lukemiin 3-1 JJK:n kauniin kotivoiton kunniaksi.

Kettuseura luottaa Mäkisen nuotteihin niin vakaasti, että lyö Veikkauksen tulosvedossa 20 euron arvoisen teikkauksen siitä että ottelu päättyy 3-1 kotivoittoon JJK:lle. Voittorahat lahjoitetaan tuttuun tapaan Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

JJK – TPS sunnuntaina 24.7. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ovet auki klo 17:30, paikalla Hilarius Hiiri, Panda-karhu ja tietenkin maailman paras jalkapallojoukkue JJK. Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin värikkäästä jalkapallosta ja aurinkoisesta kesäsunnuntaista!