Tilaa kausikorttisi nyt ja Joni lupaa toimittaa kortin suoraan kotiovellesi

06.05.2020

Toukokuu on saapunut ja näin kesää kohti mentäessä JJK:n kausikorttilaisille onkin nyt luvassa useampiakin hyviä uutisia! Miltä kuulostaisi kortin saaminen näppärästi suoraan omalle kotiovelle tai oman numeroidun paikan varaaminen katsomosta ilman lisämaksua?

Tilatessasi kausikortin kampanja-aikana saat kaupan päälle kotiinkuljetuksen veloituksetta

Kyllä, luit aivan oikein! JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen lupaa halutessasi toimittaa henkilökohtaisesti kaikki 6.5.-31.5.2020 välisenä aikana Jyvässeudulle tilatut kausikortit ja KettuVIP-kortit kotiovelle kettuautolla. Tästä ei juuri palvelu parane!

Muussa tapauksessa kortit ovat noudettavissa tuttuun tapaan otteluun saapuessasi stadionin lipunmyyntipisteellä.

Kusti polkee! Joni hurauttaa kausikortin suoraan kotiovellesi kettumobiililla

Voit nyt halutessasi varata katsomosta oman numeroidun kausikorttipaikan

Kausikorttilaisena olet tärkeässä asemassa tukemassa seuraa ja kiitoksena tästä haluamme tarjota mahdollisuuden valita oman numeroidun paikan pääkatsomosta ilman lisämaksua. Tälle kaudelle myynnissä ollut kausikortti ei alun perin sisältänyt omaa numeroitua paikkaa vaan siihen on sisältynyt vapaasti valittava paikka katsomosta. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus varata poikkeuksellisesti oma numeroitu paikkasi pääkatsomosta samaan hintaan. Tämä mahdollisuus koskee myös aiemmin korttinsa tilanneita.

Paikkatoiveen voit lisätä lomakkeeseen tilausta tehdessäsi tai sähköpostilla jjk(at)jjk.fi. Aiemmin korttinsa tilanneille on lähetetty toimintaohjeet myös sähköpostitse. Mikäli viesti ei ole sinua tavoittanut, olethan yhteydessä.

Harjun Stadionin katsomokartat näet täältä.

 

Uutena maksuvälineenä tälle kaudelle Smartum sekä Edenredin Virike-etu

JJK:n kausikortin maksuvälineenä käyvät tilisiirron lisäksi tällä kaudella Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä SmartumPay. Uutena maksuvaihtoehtona on nyt käytössä myös Edenredin Virike-etu (Virike-setelit sekä MyEdenred -mobiilimaksu). Mikäli haluat maksaa korttisi Smartumilla tai Edenredillä, otathan yhteyttä jjk(at)jjk.fi

JJK:n kausikortin tilaaminen onnistuu siis viime kauden tapaan kätevästi lomakkeella, jonka löydät TÄSTÄ tai klikkaamalla alla olevaa kausikorttikuvaa. Täytettyäsi lomakkeen lähetämme vahvistuksen maksutietoineen sähköpostiisi.

Lue lisää kausikorteista täältä.

Olethan muistanut myös osallistua Harjulla tavataan- kampanjaamme? Nyt on aika tehdä asioita isolla sydämellä! <3