Tatu Österlund jatkaa Kettupaidassa

12.11.2020

Sopimusuutiset jatkuvat: kettuveskari Tatu Österlund jatkaa Kettupaidassa kaudella 2021

Kesken viime kauden JJK:hon palannut kettukasvatti Tatu Österlund on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen kaudesta 2021. Österlund palasi Miesten Ykkösessä AC Kajaanin rivistössä vietetyn kauden jälkeen takaisin JJK:hon viime elokuussa ja ehti torjua loppukauden aikana kahdessa Kakkosen ottelussa.

Vuonna 1998 syntynyt Österlund on kuulunut vuosia kettuseurassa edustusjoukkueen rinkiin ja ollut kakkostorjujan roolissa myös Veikkausliiga-otteluissa, mutta varsinainen peliaika edustusjoukkueessa on kuitenkin usein maalivahdille tyypilliseen tapaan jäänyt vähälle. Kauden 2018 Österlund viettikin Kakkosessa MiPK:n miehistössä, jossa vastuuta tuli reilusti. Kovasta työmoraalistaan ja asenteestaan tunnettu Österlund palasi tuolloin kuitenkin kesken kauden takaisin JJK:hon, auttamaan sarjapaikastaan taistelevaa kasvattajaseuraansa. Miesten Ykkösessä ensimmäinen avauskokoonpanon paikka irtosi ko. kauden päätöskierroksella AC Oulun vieraana ja debyytti Harjun yleisön edessä tolppien välissä nähtiin puolestaan juuri päättyneellä kaudella viimeisessä kotiottelussa Kemi City FC:tä vastaan.

Harjun voitokkaan debyytin jälkeen oli syytä hymyyn

– Tästä kaudesta sen verran mitä mukana ehdin olla jäi päällisin puolin hyvä fiilis, mutta myös parannettavaa. Tuntui, että vähän jäi jotkut asiat keskeneräiseksi ja ensi kaudella lähdetäänkin hoitamaan loppuun nämä asiat mitkä aloitettiin. Seuran tavoitteet kohtaavat omien kanssa hyvin, joten senkin perusteella on kyllä hieno fiilis jatkaa, Österlund kommentoi jatkosopimustaan.

Sitoutuneena joukkuepelaajana tunnettu Österlund on tapansa mukaan valmis lyömään itsensä likoon joukkueen ja sen tavoitteiden puolesta.

– Seuran tavoitteena on parantaa sijoitusta ja tämä tavoite mielessä painan duunia joka treeneissä ja peleissä. Henkilökohtaisesti aionkin tehdä kaiken mahdollisen ja mahdottoman auttaakseni siinä, että tavoitteeseen päästään. Myös omat tavoitteeni ovat korkeammalla, mikä motivoi entisestään tekemään hommia, Österlund vakuuttaa.

Tunteella mukana elävä Österlund on aina ensimmäisenä paikalla puolustamassa omiaan

JJK:n edustusjoukkueen pelaajasopimukset kaudelle 2021:

Jaakko Björn (2003)

Aleksi Partanen (2004)

Joel Pasanen (2002)

Rasmus Ervasti (2001)

Eduard Ciriaco (1999)

Tatu Österlund (1998)

 

Lisää pelaajasopimuksia julkistetaan torstaina 12.11.2020 klo 15 Harjun kokoustilassa järjestettävässä avoimessa tiedotustilaisuudessa. Tilaisuudessa julkistetaan lisäksi edustusjoukkueen uusi päävalmentaja sekä kerrotaan seuran tulevaisuuden tavoitteista.