Tasapelilähde ei ehdy, Kettupaidat ja IFK yhtä vahvoja

21.08.2011

JJK vieraili sunnuntaina Maarianhaminassa. Edellisiin kausiin nähden mentiin eteenpäin, mutta viimeaikainen trendi ei kääntynyt, tuloksena tasapeli lukemin 2-2 (2-2).

Ottelun alku oli ilotulitusta. Jani Virtanen oli maalipaikassa heti ensi minuuteilla, mutta ampui ylärimaan. Pian perään Mikko Manninen keskitti laidasta ja Babatunde Wusu ohjasi Kettupaitojen johtomaalin.

Johdosta ei saatu nauttia kymmentä minuuttia kauempaa, kun IFK:n Petteri Forsell ajoi boksiin ja ampui komean takakulmalaukauksen. Heti seuraavalla minuutilla JJK-molari Janne Korhonen joutui kaatamaan läpi karanneen Aleksei Kangaskolkan, tuloksena varoitus ja rankkari, jolla Forsell siirsi isännät johtoon.
Kettupaidat kuitenkin kampesi vielä rinnalle 38. peliminuutilla. Tamás Gruborovics pääsi puskemaan vasemmalta tulleesta kulmapotkusta, pusku kilpistyi IFK-puolustukseen mutta Wusu tuikkasi tasoituksen maalin edestä.

Kokonaisuutena peli oli armotonta vääntöä, jossa ei liiemmin hienouksia nähty.

Toinen puoliaika jäi maalittomaksi. IFK pelasi omaa suoraviivaista futistaan, ja myös JJK sortui kylvämään pelisuunnitelman vastaisesti pitkää palloa.

Tasapeli oli viides JJK:n viimeisessä kuudessa ottelussa. Seuraavan kerran Kettupaidat on tulessa ensi lauantaina, jolloin Harjulle saapuu vieraaksi sarjakakkonen FC Inter Turusta.