Tärkeät ottelut jatkuvat sunnuntaina AC Oulun vieraana – kotikatsomo Pub Revolutionissa

26.09.2015

2015-08-15_jjk-acoulu_0013

JJK:n jännittävä syksy jatkuu, kun Kettupaidat matkaavat sunnuntaina Ouluun.

Kyseessä on rästiottelu, joka piti alun perin pelata kesällä – VPS pelasi kuitenkin euro-ottelunsa Raatin stadionilla, joten peli jouduttiin siirtämään ja sopiva sauma löytyi lopulta vasta syyskuun lopulta. JJK matkaa piakkoin Ouluun toisenkin kerran, sillä Ykkösen kausi päättyy 17.10. juurikin AC Oulun vieraana.

Molemmat joukkueet pelasivat torstaina – ja molempien kohtalona oli kärsiä karvas tappio. AC Oulu isännöi Valkeakosken Hakaa, joka vei pisteet Erkka Helmisen lisäajalla tekemällä 1-2-voittomaalilla.

JJK taas pelasi kotikentällään TPS:aa vastaan ja joutui pelaamaan miltei koko toisen puoliajan miesalivoimalla Janne Korhosen saatua suihkukomennuksen. Urhoollinen puolustustaistelu jäi lopulta palkkiotta ja pistepotti matkasi TPS:n mukana Turkuun nostaen samalla turkulaiset tasapisteisiin JJK:n kanssa.

– Ulosajotuomio oli rankka, mutta olihan se sääntöjen mukainen, Juha Pasoja myöntää.

– Ihan hyvin pystyttiin vastaamaan TPS:lle vielä alivoimallakin, mutta ei se vain riittänyt tällä kertaa. Aika paljon pojat joutuivat sitten tekemään töitä alivoimalla pelatessa – se on vähän harmillista nyt, kun seuraava peli tulee niin pian. Onneksi on kuitenkin paljon terveitä pelaajia käytettävissä, niin voi tarvittaessa laittaa tuoreita jalkoja kentälle

Ottelun positiivisempaa antia olikin se, että isompia loukkaantumisia ei tullut, kun kotiyleisön säikäyttäneen Mikko Mannisen aikaisen vaihdon taustallakin oli vain tällistä tullut puujalka. Sivuun joutui kuitenkin Korhonen, joka kärsii nyt kahden ottelun pelikiellon ulosajonsa takia.

AC Oulu on ollut mukana taistelussa kärkisijoista, mutta viimeisten kierrosten tappiot ovat olleet kova kolaus oululaisten karsintahaaveille. JJK sen sijaan on edelleen vahvasti mukana nousutaistelussa – TPS-ottelusta huolimatta. JJK tarvitsee kuitenkin voittoja, eikä Pasoja odota helppoa iltaa.

– Eihän Oulusta koskaan saa pisteitä helpolla, joten kova peli on jälleen edessä.

Kotikatsomo Pub Revolutionissa

Jokaisessa vieraspelikohteessa tähänkin asti käyneet Harjun Pojat matkaavat jälleen omiensa tueksi. Mikäli matkasi ei kuitenkaan Ouluun käy, on Jyväskylässäkin kotikatsomo: ottelu näkyy Pub Revolutionissa ja illan päätapahtumaan voi virittäytyä jo kello 14 alkavan Fifa-turnauksen merkeissä!

Tarkemmat tiedot löytyvät Facebook-tapahtumastaTervetuloa nauttimaan futiksesta, hyvästä ruuasta sekä tietenkin kettuhenkisestä seurasta!

sunday-soccer-revolution