Suomen paras urheilija Veikkausliigaa johtavan JJK:n julkkistulosvetovieraana ensi maanantain kotiottelussa

13.05.2011

Minna Kauppi fanittaa JJK:ta

Vuoden urheilija Minna Kauppi odottaa vauhdikasta hyökkäyspeliä näiltä herroilta maanantain kamppailussa FC Hakaa vastaan.

 
Veikkausliigaa puhtaalla pelillä johtava maailman paras keskisuomalainen jalkapalloseura JJK saa seuraavassa kotiottelussaan ensi maanantaina vetoapua fanaattisen kotiyleisön lisäksi myös Suomen parhaalta urheilijalta, kun kuvankaunis Minna Kauppi suuntaa kompassinsa Harjun stadionille nauttimaan Kettupaitojen taituruudesta ja toimii samalla JJK:n ja Veikkauksen tulosvetovieraana illan ottelussa.

– JJK on saanut mahtavan buustin päälle Jyväskylän futiksessa, suomijengeistä kannatan ehdottomasti heitä ja olen ollut aikaisemminkin Harjulla katsomassa Kettujen pelejä. Muutenkin futis on pallopeleistä lähinnä mun sydäntä ja olen käynyt myös ulkomaanreissuilla haistelemassa tunnelmaa mm. Milanossa ja Marseillessa, mutta parasta futis on aina Jyväskylässä, juuri tiiviin opiskeluvuoden päättänyt Kauppi kertoo.

– Luotto kavereihin on vahva, joten maanantain peli päättyy komeaan kotivoittoon lukemilla 3-1. Pelissä odotan näkeväni paljon rohkeita vetoja – ja tietysti nuo kolme maalia jotka olen määrännyt poikien tekevän, Minna jatkaa.

JJK luottaa täysillä Minnan kykyyn löytää oikea rasti myös vedonlyönnissä ja panostaa Veikkauksen tulosvedossa 20€ arvoisen vedon JJK:n 3-1 kotivoitolle. Jos ja kun peli päättyy näihin lukemiin, joukkue lahjoittaa voittorahat lyhentämättömänä Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

 

JJK – FC Haka maanantaina 16.5. klo 18:30 Harjun stadionilla – tule ja kannusta JJK kotivoittoon Minnan kanssa!