Sunnuntaibrunssille Revolutioniin Kettupaitojen kanssa

22.09.2017

revolution-jjk-brunssi-24092017

JJK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat maanantaina 25.9., kun vieraaksi Harjulle saapuu FC Inter. Matsia ennakoidaan sunnuntaina Revolutionin brunssitarjoilujen äärellä!

Revolutionossa vietetään syyskuussa Malaga-teemaviikkoja ja niinpä myös tulevan sunnuntain brunssi on espanjalaishenkinen. Brunssipöytä on katettu klo 12-16 ja JJK:n joukkue on paikalla noin klo 12:30 eteenpäin, heti Inter-otteluun valmistavien harjoitustensa jälkeen! Kettupaidat ovat vapaasti tavattavissa – tule nauttimaan brunssiherkuista ja kyselemään samalla kettujen fiiliksiä kotimatsin alla!

Revolution ja JJK tarjoavat kahdellekymmenelle ensimmäiselle ottelulipun FC Inter-otteluun. Lisäksi JJK:n kausikortilla ja maanantain FC Inter-ottelun ennakkolipulla brunssin saa edullisemmin 15 euron hintaan! Brunssi sopii koko perheelle – perheen pienimmät syövät edullisemmin.

Tarkemmat tiedot löytyvät Facebook-tapahtumasta tämän linkin takaa! Edullisemman ennakkolipun otteluun voit ostaa vaikka saman tien verkkosivuiltamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta.

20170925-JJK-FCINTER-ottelumainos-www