Edustuksen pelit jatkuvat ensi maanantaina – nuorilla kotiottelut viikonloppuna

19.09.2017

20170925-JJK-FCINTER-ottelumainos-www

JJK:n edustusjoukkueen pelit jatkuvat tulevana maanantaina 25.9., kun FC Inter saapuu vieraaksi Harjulle.

Edellinen ottelu oli viime perjantaina HIFK:n vieraana eli Kettupaidoilla on reilu viikko aikaa hioa kuvioita treenikentällä – ja myös hieman ladata akkuja taisteluun sarjapaikasta.

Perjantaisessa kuuden pisteen kamppailussa tuloksena oli pistejako, kun Jukka Halme vei ensin HIFK:n johtoon ja Tomi Petrescu kuittasi lopputulokseksi 1-1. JJK ei siis päässyt kuromaan eroa umpeen – mutta HIFK ei myöskään saanut karistettua Kettupaitoja kannoiltaan, vaan joukkueet ovat edelleen kolmen pisteen päässä toisistaan kun kuusi kierrosta on vielä pelaamatta.

Karsijan paikkaa hallussaan pitävän HIFK:n otteet ovat alkaneet viime aikoina hapuilla, JJK:n peli ja pistetahti taas on parantunut kaiken aikaa kauden edetessä, eikä luovuttamisesta ole tietoakaan – päin vastoin, kettulauman taistelutahto on kasvanut kasvamistaan. Nyt vieraaksi saapuu FC Inter, joka pelasi edelliskierroksen ottelunsa maananataina. Sarjakakkonen FC Lahti oli Veritaksella tyly vieras ja takoi taululle selvät 1-6-lukemat.

2017-08-13_0269

Jokaiselta joukkueelta yksi kauden 2017 kotiotteluista on erityinen Respect-ottelu ja JJK:n osalta se tulee olemaan ottelu FC Interiä vastaan. Ottelun yhteydessä jaetaan myös erityinen Respect-palkinto, jonka saajan JJK itse päättää.

Lisäksi Veikkaus tarjoaa asiakkailleen lippuedun ja otteluun voi Veikkauksen sivujen kautta ostaa kaksi lippua yhden hinnalla! Sadalle ensimmäiselle tarjolla olevan lippuedun löydät tämän linkin takaa.

Nuoret ja Villiketut sen sijaan pelaavat viikonloppuna – futiksennälkäiselle luvassa onkin Kettupaitojen kotiottelut kolmena peräkkäisenä päivänä!

B-nuorilla kärkikamppailu

Peliputken aloittavat B-nuoret lauantaina. JJK:n B-nuorilla on tavoitteena paikka ensi kauden SM-karsinnoissa – se varmistuu omassa Ykkösen lohkossaan kahden parhaan joukkoon pääsemisellä. Kun kolme kierrsta syyskautta on jäljellä, johtaa JJK omaa lohkoaan. Toisena on KäPa yhden pisteen ja kolmantena FC Futura kahden pisteen päässä Kettupaidoista, jotka ovat lohkossa ainoana edelleen ilman tappioita syyskaudella. JJK on myös ainoana lohkossaan päästänyt alle kymmenen maalia.

Nyt edessä on siis kärkikamppailu, kun FC Futura saapuu JJK:n vieraaksi Viitaniemeen klo 13 alkaen. Myös seuraavana viikonloppuna JJK:lla on kotiottelu, kun Viitaniemeen saapuu niinikään kärkikamppailuun KäPa. Kausi päättyy sunnuntaina 8.10. NJS:n vieraana.

JJK:n B-nuoret pelaavat myös alueellista Kakkosta, jossa Kettupaidoilla ei panosta enää ole. JJK pelaa Kakkosen päätöskierroksen ottelunsa sunnuntaina Viitaniemessä A-nuorten jälkeen, klo 15:45 alkaen.

jjk-fcreipas-b17-IMG_20170806

B-nuoret ovat Ykkösessä Mikko Mannisen ja Basam Elfadln komennossa seitsemän ottelun voittoputkessa.

A-nuorten SM-sarjakausi päättyy

A-nuorten sarjakausi SM-sarjassa taas päättyy sunnuntaina, kun JJK saa Viitaniemeen vieraakseen SJK Akatemian myöskin klo 13 alkaen.

Kyseessä on sarjan kaksi viimeistä joukkuetta, mutta SM-sarjasta ei voi suoraan tippua, vaan kaikki SM-sarjajoukkueet saavat automaattisesti paikan tulevan talven SM-karsintoihin eli sen suurempaa panosta päätöskierroksen ottelussa ei enää ole.

Villiketuilla ratkaisun hetket

Kakkosta on pelaamatta kahden kierroksen verran. Sunnuntaina Villikettujen suuntana on Kokkola, kun GBK isännöi Kettupaitoja klo 17 alkaen. Kausi päättyy lauantaina 30.9. kotiottelulla Närpes Kraftia vastaan.

Villiketut ovat tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella 18 pisteellään. Ensimmäisellä säilyjänpaikalla on KuFu 22 pisteessä – samassa pistemäärässä mutta maalieron myötä viivan huonommalla puolella on myös KajHa.

B-nuorten Ykkönen: JJK – FC Futura, lauantai 23.9. klo 13, Viitaniemi

A-nuorten SM-sarja: JJK – SJK Akatemia, sunnuntai 24.9. klo 13, Viitaniemi

Kakkonen: GBK – Villiketut, sunnuntai 24.9. klo 17, Kokkola

Veikkausliiga: JJK – FC Inter, maanantaina 25.9. klo 18:30, Harjun stadion

revolution-jjk-brunssi-24092017