Särkkä: Joukkueen itseluottamus kohdallaan

28.04.2010
Särkkä: Joukkueen itseluottamus kohdallaan

JJK:n valmentaja Jori Särkkä odottaa illan Veikkausliiga-avausta luottavaisena. Talvikausi sujui niin harjoituksellisesti kuin tulosten valossa hyvin.

– Valmistautuminen on sujunut hyvin erityisesti mentaalipuolella, pelaajien itseluottamus on kohdallaan. Talvikaudella on nähty, että me pärjätään omalla pelillä kaikkia liigajoukkueita vastaan. Pointti on nyt siinä, miten kukin saa itsestään parhaan esiin, Särkkä miettii.

Jokainen tietää kuitenkin, ettei talvikauden tuloksilla ole enää mitään merkitystä. Tampere Unitedia vastaan alkaa illalla kokonaan uusi haaste.

– Kyllä se niin on, että pelin luonne muuttuu, kun aletaan pelaamaan Veikkausliigapisteistä. Tavallisiin harjoituspeleihin nähden ollaan tietysti totuttu jo Liigacupissa pelaamaan voitosta, Särkkä huomauttaa.

Mielenkiintoinen TamU

Illan TamU-ottelusta Särkkä odottaa tiukkaa vääntöä, jossa vastaan tulee sisuuntunut isäntäjoukkue.

– TamU hävisi meille kotonaan Liigacupissa ja varmaan siitä on pientä revanssihenkeä. Lisäksi he haluavat ihan varmasti näyttää kotiyleisölle, etteivät ole niin huonoja mitä avauskierroksen tulos Oulusta ehkä antaa ymmärtää.

Loukkaantumishuolistaan huolimatta Tampere United on laadukas Veikkausliigajoukkue.

– Heillä on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta.  Ja vaikka loukkaantumisia siellä on, niin vastaan tulee iskukykyinen joukkue. TamU on meille kova haaste, Särkkä painottaa.