RoPS-JJK: Tumanto saa näyttöpaikan vasemmalla laidalla

18.09.2011

180911RoPS_JJKKettupaidat kohtaa illan Veikkausliigaottelussa RoPS:n vieraskentällä. Joukkueen kokoonpanossa on muutama muutos edelliseen: Touko Tumanto ottaa sairastuneen Tommi Karin paikan vasemmalla laidalla, puolustuslinjassa puolestaan Anssi Virén korvaa Tuomas Latikan.

– Tokella on nyt hyvä mahdollisuus näyttää, hän on ollut treeneissä erittäin nälkäinen ja halukas ja odotan sen siirtyvän nyt myös peliin. Toke tuo meidän pelaamiseen vähän erilaisen elementin, hän on enemmän eteenpäin menevä ja vastustajia haastava pelaaja kuin Tommi, joka pelaa hyvän syöttönsä ja näkemyksensä kautta, päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

Kettupaidat lähtee otteluun nöyrästi oman pään kautta. RoPS on toivottoman oloisen sarjatilanteensa vuoksi perin paineettomassa tilassa, ja siksi hankala vastustaja. JJK tarvitsee mitalikamppailussa pisteitä.

– Vastustajalla ei ole mitään hävittävää. He tulevat varmasti tiukasti alussa, meidän pitää se alkurynnistys kestää ja ottaa peli sen jälkeen haltuun.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Tapaninen, Reintam, Pasoja, Virén; Tumanto, Tuomanen, Gruborovics, Manninen; Virtanen, Wusu
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 13 Latikka, 15 Hilska, 16 Markkula, 17 Linjala

RoPS-JJK klo 18.30.