Gruborovicsin maali pelasti pisteen Napapiirillä

18.09.2011

JJK jäi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3 (2-2) -tasapeliin sarjajumbo RoPS:n vieraana sunnuntai-iltana.

Ottelun avauspuoliaika näytti vieraiden kannalta valoisalta. Kettupaidat karkasivat Babatunde Wusun 8. ja 40. peliminuuteilla syntyneillä maaleilla jo 2-0 -johtoon. Ensimmäisen petasi Mikko Manninen, joka murtautui RoPS-puolustuksen läpi, jälkimmäisessä Tunde toimitti oman paluupallonsa verkkoon.
Kaikki kuitenkin kääntyi puoliajan viime minuuteilla. Ensin Jose Manuel Riveran kulmapotku painui raakana maaliin, ja heti perään Thomas Götzl toimitti Riveran seuraavan kulmurin sisään. Tauolle marssittiin näin tasatilanteessa.

Tasainen ottelu kääntyi 64. peliminuutilla isäntien vietäväksi, kun JJK:ssa edelliset kolme kautta pelannut Mika Lahtinen puski pallon Kettupaitojen maaliin. Pelastavaksi enkeliksi nousi 88. minuutilla tuttu mies, Tamás Gruborovics, joka upotti pallon RoPS-maaliin kaukolaukauksellaan.

Mitalitaistelun kannalta pistemenetys oli kirvelevä, kun TPS voitti oman ottelunsa jo aiemmin, ja sunnuntaina Inter pelasi tasapelin HJK:n kanssa. JJK jatkaa kolmantena kaksi pistettä Interin perässä, kolme TPS:a edellä.

Kausi jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla Hakaa vastaan.