Reintam: Nyt on aika jättää virheet ja ottaa pisteet

26.08.2011

3-mikk-reintam-jjk2011JJK-toppari Mikk Reintam odottaa lauantaisesta Inter-kohtaamisesta kovaa vääntöä. Hienon, vahvasti nousujohteisen debyyttikauden Veikkausliigassa pelannut virolainen tiivistää pelin hengen pieneen pakettiin.

– Inter on pelannut tosi hyvin, ja heillä on se huippuvaarallinen trio siellä ylhäällä. Jos saadaan heidät kuriin, meillä on kaikki mahdollisuudet. Meillä on tarvittava hyökkäysvoima ottelun ratkaisemiseen, Reintam sanoo viitaten Interin kolmikkoon Ojala-Furuholm-Lehtonen.

Reintam on parantanut esityksiään kierros kierrokselta ja kuuluu JJK-puolustuksen avainhahmoihin. Totuttelu uuden sarjan vaatimuksiin otti aikansa. Kokeneen Juha Pasojan rooli sopeutumisessa on ollut pelaajan itsensä mielestä iso.

– Juha on ollut iso tuki, ymmärrämme hänen kanssaan peliä hyvin samalla tavalla. Hän on ollut isoksi avuksi pelin lukemisen kanssa. Yhteistyö muidenkin puolustajien, etenkin Topin (Latikka) ja Vinssin (Virén) kanssa on parantunut koko ajan.

Reintam uskoo Interin kaatuvan kotiyleisön edessä lauantaina.

– Tulee tosi kova peli, jonka vie se, jolla on isompi halu voittaa. Me ollaan pelattu muutama viime peli aika hyvin, ja nyt on aika lopettaa virheiden tekeminen ja korjata pisteet.

JJK-Inter Harjulla lauantaina kello 16.